Miracolul contra cancerului, ascuns la tine in casa. Medicii nu il recomanda pentru ca este prea ieftin.

Citeste cu atentie articolul si recomanda mai departe, sigur exista persoane care au nevoie de ajutor si care iti vor fi recunoscatoare!

Bicarbonatul de sodiu este unua dintre cele mai alcaline substante.

“Cancerul este vindecabil” este teoria doctorului Otto Heinrich Warburg (care a primit Premiul Nobel in 1931 pentru teza sa „Cauza principala si prevenirea cancerului”).

El a declarat ca “celulele canceroase traiesc intr-un mediu extrem de acid si lipsit deoxigen. Celule sanatoase traiesc intr-un mediu alcalin, oxigenat, ce le permite functionarea normala”.

A priva o celula sanatoasa de 35 % din oxigen timp de 48 de ore poate transforma celula in una canceroasa. Substantele acide resping oxigenul, pe cand substantele si celule alcaline atrag oxigenul.

Celulele canceroase sunt anaerobe (nu respira oxigen ) si nu pot supravietui in prezenta unui nivel ridicat de oxigen.

In schimb supravietuiesc datorita GLUCOZEI si atata timp cat mediul este lipsit de oxigen.

Tesuturile canceroase sunt acide iar tesuturile sanatoase sunt alcaline.

Prin urmare, cancerul ar putea fi nimic mai mult decat un mecanism de aparare care au anumite celule ale corpului pentru a ramane in viata intr-un mediu lipsit de oxigen si acid.

“Doza : 1/2 litru de apa + suc de la 3 lamai +1 lingurita bicarbonat de sodiu”.

Se consuma pe stomacul gol dimineata, poate fi impartita in doua doze in timpul zilei, dar nu intre mese.

Dr. Elizabeth Izquierdo :

“Eu sunt un medic si eu refuz sa cred ca numai terapiile radio si chimioterapia te pot salva de cancer. In magazinul de langa casa poti gasi Kryptonita ta pentru Cancer.”

Banal si foarte ieftin bicarbonatul de sodiu, in conformitate cu cele mai recente si surprinzatoare investigatii de cercetare OPRESTE si vindeca cancerul.

Si chiar amelioreaza semnificativ efectele secundare negative ale chimioterapiei .

Specialistii conventionali, partial constient sau inconstient, fac parte din cel mai agresiv aparat financiar de istorie, complexul industrial medical – farmaceutic, sunt convinsi ca cancerul este un mister de nedeslusit.

“Solutia” oferita de medici pentru cancer consta in trei proceduri foarte riscante si extrem de invazive: chirurgie, chimioterapie si radiatii. Solutia cea mai simpla se poate regasi in casa ta.

In cartea sa, “Castiga razboiul impotriva cancerului” autorul ei, Dr. Mark Sircus, abordeaza problema bicarbonatului de sodiu, care poate fi folosit pentru a salva nenumarate vieti in fiecare zi.