Această rețetă a fost propusă de cel mai renumit nutriționist chinez Cheng Lee, pentru redobândirea generala a sănătății.

La elaborarea acestei rețete specialistul a pornit de la premisa că ingredientele remediului trebuie să fie foarte simple și accesibile, astfel încât fiecare persoana să poată prepara acest remediu.

Ingrediente:
1 sfeclă roșie,
2 morcovi,
1 măr.

Mod de preparare:

> Stoarceți sucul din aceste produse, separat, fără a le amesteca.

> Le puteți amesteca abia peste o oră, pentru că este nevoie de ceva timp pentru ca ele să-și elibereze toți compușii.

După cum vezi, totul este foarte simplu!

Sfecla roșie, morcovul și mărul conțin toate elementele necesare sănătății.

Iată care sunt beneficiile acestei băuturi uimitoare:
detoxifică ficatul și rinichii,

tratează tiroida,
previne dezvoltarea tumorilor,

reduce durerea menstruală,
– fortifică sistemul imunitar,

– întinerește pielea,
ajută la slăbit.

Atenție: această băutură nu trebuie consumată de persoanele cu diabet, diaree, urolitiază și cu probleme gastrice.