Este extrem de importanta curatarea arterelor si vaselor, in special dupa o anumita varsta. Printre principalele cauze ale imbatranirii se numara modul de viata si dietele dezechilibrate.
Varsta omului depinde de sanatatea arterelor. La infundarea si blocarea peretelilor arterelor pot contribui alimentele bogate in grasimi si zaharul alb rafinat. Va fi in acest fel restrictionata circulatia sangelui, ceea ce duce la cresterea tensiunii arteriale.
Mai jos este o reteta care restabileste tensiunea arteriala pe cale naturala, curata sistemul vascular si elimina ateroscleroza.
Macerat de ceapa rosie in vin alb
Ingrediente:
– 150 ml de miere,
– 1 litru de vin alb natural,
– 4-5 cepe rosii,
– 250 g de radacina de patrunjel,
– 2 legaturi de frunze de patrunjel.
Mod de preparare:
Dupa ce au fost spalate, cepele rosii se toaca marunt si se adauga intr-un recipient de sticla, turnandu-se peste ele vin alb natural.
Separat, se pune la fiert radacina de patrunjel, dupa ce a fost spalata, curatata si maruntita, adaugand-se si frunzele de patrunjel tocate. Se lasa la fiert pana lichidul scade cu 30-50 %. Dupa ce s-a racit, se strecoara.
Maceratul de ceapa in vin alb se amesteca cu lichidul strecurat, adaugandu-se 150 ml de miere.
Recipientul se inchide ermetic si se lasa 7 zile la macerat. Se agita periodic, iar dupa o saptamana preparatul se strecoara.
Mod de administrare:
Se consuma cate o lingura de macerat, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa, pana la terminarea intregii cantitati.
Alcanizati hrana
Trebuie sa alcanizati mancarea cu fructe, legume, argila, pentru a curata arterele si venele.
Se recomanda consumul din belsug de lichide, sucuri proaspete, ceaiuri din plante, apa de legume, apa de izvor.
Ca urmare, depunerile de pe vase se vor desprinde, sangele se va subtia si peretii vaselor vor deveni mai elastici.