Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vocea sa a cucerit inimile a milioane de români, iar cariera ei este fără doar și poate una de succes datorită talentului său. Mulți se întreabă ce profesie ar fi avut Andra dacă nu ar fi ajuns cântăreață.

Ce profesie ar fi avut Andra dacă nu ar fi ajuns cântăreață
Andra este una dintre cele mai bune voci din România. Datorită talentului său, milioane de români o adoră. Unii dintre ei se întreabă cu ce s-ar fi ocupat Andra dacă nu ar fi ajuns artistă. Conform studiilor sale, Andra s-ar fi putut ocupa de copii, informează Spynews.

Andra a terminat Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret. Drept urmare, ea ar putea deveni profesoară de muzică și ar preda copiilor. Cântăreața pare încântată și de această idee.

”Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, declara Andra după examenul de licență.

Cum se descurcă Andra în pandemie
Mulți artiști din România și nu numai au fost afectați de pandemia de coronavirus. Printre aceștia se află și Andra. Într-o perioadă când se bucura de multe concerte, acum stă mai mult acasă, cu familia.

”Încerc să țin o atmosferă cât mai relaxată și veselă acasă, împreună cu copiii. Cătălin are nevoie să zâmbească și să îi încurajeze și pe alții când e în direct. Gătesc și dezinfectez, fac liste de cumpărături și îi reamintesc să se descalțe la intrare, deși oricum o face. Cam atât”, a povestit Andra într-un interviu pentru VIVA.RO.

Totodată, Andra a povestit că această perioadă de pandemie este ca o lună de miere, pentru ea și soțul Cătălin Măruță.

”Pentru noi, e ca o lună de miere, atâta doar că suntem cu copiii acasă. Dar ne bucurăm foarte mult să nu ne trezim cu alarmă, să adormim în fiecare seară împreună, să ne uităm la filme, să gătim împreună. Nu avem de ce ne plânge din cauza izolării. Păcat că e nevoie de circumstanțe atât de grave ca să petrecem mai mult timp acasă”, a mai dezvăluit Andra despre familia ei.

Ce gătește Andra în pandemie
Tot pentru sursa menționată anterior, Andra a spus că în această perioadă în care nu se poate bucura de concerte, ea gătește soțului și copiilor ceea ce mâncau și înainte, precum salate, supe, pește și fructe de mare. Și, pe lângă asta, Andra a mai precizat că de mai multe ori pe săptămână comandă și de la restaurantele preferate pentru a le ajuta, deoarece industria HORECA este grav afectată de virusul nemilos.

”Gătim, ca de obicei, salate, supe, pește și fructe de mare, ne plac foarte mult, dar și clasicele fripturi cu piure, orez cu lapte sau plăcinte. De câteva ori pe săptămână, comandăm de la restaurantele noastre preferate, pentru a ajuta. Fiecare comandă contează pentru ei acum, când nu pot primi clienți”, a mai mărturisit cântăreața.

Andra, pe numele ei real, Alexandra Ioana, s-a născut în anul 1986, pe data de 23 august, în Câmpia Turzii. Anul acesta a împlinit 34 de ani.