De unde stii cand este timpul sa vezi un cardiolog? Exista o cale usoara. Chiar daca nimic nu te deranjeaza, ar trebui sa-l folosesti pentru a te diagnostica. Mai mult, aceasta procedura nu va dura mai mult de 30 de secunde.

Viata noastra depinde in mod direct de sanatatea inimii. Este posibil ca o persoana sa nu fie constienta de faptul ca are probleme cu acest organ. Cum iti dai seama daca inima ta este sanatoasa printr-un test care dureaza doar 30 de secunde?

Pentru a va asigura ca totul este in regula cu inima, trebuie sa urmati pasii simpli. Verificarea nu dureaza mai mult de 30 de secunde.

Primul pas

Se toarna apa foarte rece intr-un lighean mare. Vasul trebuie sa fie suficient de mare pentru a se potrivi ambelor maini.

Pentru un rezultat mai precis, puneti gheata in recipient.

Al doilea pas

Puneti mainile in apa cu cuburi de gheata timp de exact 30 de secunde. Acest lucru va va ajuta sa stiti cum va reactiona sangele dvs. atunci cand intra in contact cu frigul.

Puteti obtine doua rezultate

Degetele tale devin rosii. Daca da, atunci poti fi fericit. Roseata in maini inseamna ca nu aveti probleme de circulatie sau de inima.

Degetele devin palide sau cianotice. In acest caz, aveti probleme cu sistemul circulator si circulatia sangelui. Acest lucru se datoreaza nivelurilor scazute de oxigen din celulele rosii din sange sau din cauza problemelor cu alimentarea cu oxigen a organismului. Si inima sufera.

Daca degetele devin albastre, masati-va mainile. In orice caz, este mai bine sa consultati un medic pentru a preveni dezvoltarea bolilor cardiace grave.