1. Nu te întreabă niciodată despre viața, familia, cariera, sănătatea ta sau orice alt lucru de substanță

Arată o lipsă totală de interes pentru ceea ce te pasionează. Dacă i-ar fi păsat cu adevărat, ar fi vrut să știe aceste lucruri.

2. Găsește scuze pentru motivul pentru care nu puteți fi împreună

Acesta este un semnal de alarmă grav, deoarece scuzele sau ezitarea din partea partenerului înseamnă că nu îi pasă cât ar trebui pentru a fi într-o relație cu tine.

3. Nu mergeți niciodată în public împreună pentru a mânca, vedea un film sau face ceva social ca un cuplu.

În schimb, vă întâlniți mereu la tine sau la partener și acesta găsește întotdeauna scuze pentru a evita să iasă din casă.

4. Tu faci toate sacrificiile și îi faci toate poftele

Nimeni nu spune că nu trebuie să faci sacrificii și compromisuri într-o relație, însă în momentul în care tu ești singura care face aceste lucruri, este cazul să îți dai seama că nu ți-ai găsit persoana potrivită pentru o relație.

5. Când ameninți că renunți la relație sau îi spui cât de nefericită ești, știe ce să facă sau să spună pentru a te convinge să nu pleci

Problema este că nu se schimbă nimic cu adevărat, iar în curând revine la aceleași lucruri care te deranjau și care te convinseseră să renunți la relație.

6.Nu te sună înapoi și nu îți răspunde la mesaje

Nu este vorba despre faptul că nu primește mesajele tale, dar pur și simplu nu își dorește sau nu îi pasă suficient pentru a-ți răspunde imediat. Dacă nu îți răspunde la mesaje, email-uri sau telefoane, este clar că nu ești o prioritate.

7. Minte despre lucruri care par minore sau banale

Deși la suprafață minciunile par a fi în mare parte nesemnificative, acestea sunt spuse fără vreun motiv și nu sunt atât de minore precum par.

8. Nu încearcă să facă niciodată planuri cu tine din timp

Ți-ai dori să îți planifici o vacanță, însă nu poți lua niciodată bilete de avion din timp, pentru că partenerul spune că nu va ști niciodată ce va face atunci. Dar câtă vreme tu îl vezi în planurile tale, nu este un semnal de alarmă faptul că el nu te vede în viitorul lui?

9. Te face să te simți groaznic

Dacă în cea mai mare parte a timpului ești nefericită, tristă, deprimată, neîmplinită sau orice altceva din această sferă sentimentală, renunță la această relație.

10. Pare plictisit și detașat când se află în preajma ta

Uneori, îți spune direct că are lucruri mai bune de făcut decât să stea cu tine.

11. Simți că ești folosită

Dacă simți că partenerul profită de tine, probabil că exact asta se întâmplă. Când acestuia nu îi pasă atât de mult de tine, îți va arăta acest lucru subtil prin vorbele și acțiunile sale.