Zodie a misterului, care simbolizeaza incheierea unui nou ciclu si asteptarea unui nou inceput, Pestii sunt cei mai sufletisti nativi din tot zodiacul.

Zodia Pesti : 19 Februarie – 20 Martie
Element caracteristic: Apa
Culori preferate: mov, lila, verde
Pietre pretioase: acvamarin, calcit, cuart albastru, hematit
Zile favorabile: Luni, Joi

Verbul care il defineste: “a crede”
Astrul care-l guverneaza: Neptun
Compatibilitati generale: Rac, Scorpion
Compatibilitate foarte buna pentru relatii de lunga durata/casatorie: Fecioara
Numere norocoase: 3, 7, 12, 16, 21, 25, 30, 34, 43, 52

Trasaturile unei persoane nascute in Zodia Pesti:
– Puncte forte: intuitiv, amabil, intelept
– Puncte slabe: temator, trist, evadare din realitate, victimizare
– Ce ii place: singuratatea, muzica, romantismul, sa doarma, inotul, temele spirituale
– Ce nu ii place: sa fie criticat, atot-stiutorii, cruzimea

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt firi prietenoase, motiv pentru care ii vei gasi inconjurati de diferiti oameni. Sunt pregatiti sa vina in ajutor oricand, fara a astepta ceva in schimb. Fiind un semn de apa, este caracterizat de empatie si exprimarea emotiilor.

Deoarece Neptun este planeta care guverneaza acest semn zodiacal, Pestele este inzestrat cu o intuitie nemaipomenita si cu talent artistic incredibil.

Adora muzica inca din primii ani de viata. Sunt generosi, grijulii si loiali. Inteleg foarte bine viata cu tot ce presupune ea, au o inteligenta emotionala deosebita, iar relatiile cu ceilalti sunt foarte bune.

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt recunoscute pentru intelepciune, dar aflandu-se sub influenta lui Uranus, acestea pot adopta uneori o atitudine de martir, special pentru a atrage atentia. Nu judeca si iarta mereu. Sunt cei mai toleranti dintre semnele zodiacului.

Zodia Pesti – Dragoste

Sunt romantici incurabili. Sunt fideli, afectuosi si foarte generosi. Persoanele nascute in zodia Pesti sunt pasionale, resimt nevoia unei legaturi stranse cu partenerul lor. Relatiile scurte sau aventurile nu sunt ceea ce cauta cei nascuti sub acest semn zodiacal. Sunt foarte grijulii cu partenerul lor.

Zodia Pesti – Prieteni si Familie

Atent si generos, Pestele poate fi cel mai bun prieten. De cele mai multe ori, nevoile prietenilor sunt mai importante decat propriile nevoi. Sunt loiali, devotati, iar cand familia sau prietenii intampina probleme, vor cauta solutia cea mai buna pentru a fi rezolvate.

Firi intuitive, persoanele nascute in zodia Pesti pot simti cand ceva este in neregula, chiar inainte de a fi vizibil acest lucru. Isi exteriorizeaza sentimentele cu usurinta, ceea ce asteapta si de la persoanele din jur. Comunicarea cu cei dragi este foarte importanta.

Zodia Pesti – Cariera si Bani

Visatoare, persoana nascuta in zodia Pesti prefera joburile care implica creativitate, implicare, dedicare. Pentru acest semn zodiacal, urmatoarele cariere pot fi de succes: avocat, arhitect, medic veterinar, muzician, asistent social sau designer de jocuri.

Inspirat de dorinta sa de a schimba viata oamenilor, cel nascut in zodia Pesti va dori sa ii ajute, chiar si cu riscul incalcarii unor reguli. Este o persoana foarte muncitoare, dedicata si de incredere. Poate rezolva orice problema cu usurinta.

Nu sunt centrati pe bani, fiind prea ocupati sa isi implineasca visele, dar pentru aceasta ar putea fi necesar sa produca bani. In acest caz, se pot intalni doua laturi la Pesti. Pe de o parte, ei vor cheltui multi bani fara sa se gandeasca prea mult, iar pe de alta parte pot deveni cam zgarciti. Dar, in sfarsit, vor dispune de suficienti bani pentru o viata normala.

Barbatul nascut in Zodia Pesti

Barbatul nascut in zodia Pesti este foarte romantic. Acesta traieste pentru dragoste. Cel mai bun mod in care poti atrage un barbat Pesti este sa te deschizi complet in fata lui. Este sensibil, bland, sufletist. Isi va da seama de ceea ce iti doresti, si va face tot posibilul sa iti ofere.

Dorinta barbatului Pesti, de a satisface orice placere partenerei sale, il face vulnerabil in fata manipularii si a minciunii. Cei nascuti in zodia Pesti, au un simt al umorului incredibil, asa ca, daca te vor gasi haioasa, ai sanse mari sa il atragi in viata ta.

In exterior pare calm, insa interiorul lui este uneori asaltat de emotii si tensiuni carora incearca sa le faca fata. Incurajeaza-l sa se exteriorizeze. Daca iti doresti o relatie cu un barbat din aceasta zodie, mizeaza pe emotie.

Femeia nascuta in Zodia Pesti

Femeia nascuta in zodia Pesti este sufletista, cu o imaginatie bogata, grijulie, sensibila si receptiva la nevoile celorlalti. Daca vrei sa o seduci, trebuie sa fii romantic si cu un simt al umorului iesit din comun. Neaparat, fii si un bun ascultator.

Personalitatea ei este caracterizata prin daruire neconditionata. Daca i-ai atras atentia, se va deschide spre tine. Femeia Pesti apreciaza conversatiile pe teme spirituale, dar este interesata si de lucrurile care nu pot fi explicate.

Are nevoie sa fie tratata cu respect, si nu vei putea sa o seduci la primele intalniri. Prin sinceritate si dedicare, vei crea o legatura puternica intre voi. Este sensibila si nu va ierta foarte usor.

Daca trecutul sau sentimental este incarcat cu durere, va fi rezervata in a-si construi o relatie. Mai intai va trebui sa se convinga ca persoana care o vrea in viata lui, este la fel de implicata si sincera.