Zâmbetul unui bebelus care a învins coronavirusul, simbolul sperantei. Italia este zona rosie a Europei, locul în care mii de oameni se luptă cu coronavirus si totodată locul în care mii de persoane si-au pierdut deja viața. În drama cumplită care se desfasoară zi de zi sub ochii autoritatilor si a locuitorilor care se simt legati la maini în lupta cu virusul letal, un bebelus aduce un gram de speranță.

Leonardo a iesit triumfator din lupta cu noul coronavirus. Baietelul de doar 6 luni a luptat 50 de zile sa invinga boala si iata ca dupa zile intregi petrecute in spital, bebelusul a fost externat.

Zambetul unui bebelus care a invins coronavirusul, simbolul sperantei
„Astazi avem un motiv in plus sa zambim, sa fim fericiti, sa simtit inca o data ca suntem o comunitate unita. Astazi am fost martorii intoarcerii sperantei, speranta noastra. Corbetta ii ureaza bun venit acasa micutului Leonardo, care dupa zile petrecute pe patul de spital a invins in batalia impotriva coronavirusului”, a scris Marco Ballarini, pe contul sau de socializare, informeaza presa locala.

„Multumesc lui Leo si parintilor lui ca nu au renuntat la lupta. Au adus speranta in inimile cetatenilor din Corbetta! Forta Corbetta”, a mai scris edilul.

Mama bebelusului a declarat pentru presa locala ca si-a dat seama ca ceva este in neregula cu baietelul dupa ce a inceput sa faca febra, iar pulsul i s-a accelerat. Cand unul dintre colegii de munca ai sotului ei a fost diagnosticat pozitiv pentru COVID-19, mama a stiut ca bebelusul a luat virusul.

„Mi-am facut foarte multe griji, in special noaptea. Nu doresc asta vreunei mame”, a spus femeia.

Sursa The Sun