Se spune ca toti suntem creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Fiecare om are o stralucire angelica in ochi si un spirit divin in suflet, fiecare este inzestrat in mod natural cu bunatate, iubire si credinta. Dar aceste 5 zodii au fost binecuvantate cu daruri speciale.

1. Pestii au darul iubirii.

Cu totii iubim din toata inima si cu intreaga noastra fiinta. Insa iubirea de care sunt capabili cei nascuti in Pesti este diferita, este acea iubire crestina, neconditionata, care te face sa-ti pretuiesti aproapele ca pe tine insuti si sa-l ajuti, sa-l protejezi, sa-l intelegi.

Poate cel mai sensibil dintre semne, Pestii pun deseori binele altora mai presus de al lor. Sunt gata oricand sa ajute, fara sa astepte nimic in schimb, in afara de fericirea din ochii celuilalt.

Pentru ei, nu sunt importante nici recunostinta, nici laudele, ci doar multumirea ca nu au ramas indiferenti si ca si-au indeplinit menirea de… oameni. Datorita lor, umanitatea are o sansa in plus!

2. Racul are darul iertarii.

Model de sacrificiu, Racul isi jertfeste nu de putine ori propria liniste si fericire pentru a-i pune pe altii pe primul loc. Nu face niciodata economie de timp si de sentimente cand e vorba de oamenii dragi lui.

Desi sunt foarte sensibili, sufera mult si plang usor, Racii iarta si cele mai mari nedreptati, ba chiar intorc si obrazul celalalt, daca simt ei ca mustrarea pe care o primesc e meritata.

Doar ca sa nu piarda iubirea de care sunt dependenti, prefera sa-si calce pe suflet, sa te elibereze de vina si sa-ti dea o noua sansa. Chiar daca te iarta din toata inima, Racul nu va uita niciodata, insa, cum l-ai facut sa se simta intr-un moment sau altul, asa ca nu profita de toleranta lui.

3. Leul are darul puterii.

Leii nu cedeaza in momentele grele, sunt puternici ca o stanca si ii motiveaza si pe altii cu curajul lor. Sufletisti si loiali, ei se impotrivesc lucrurilor in care nu cred si lupta cu toate fortele pentru iubire, pentru egalitate, pentru credinta lor.

Leii au stofa de lider, sunt convingatori, se fac placuti cu usurinta si sunt urmati cu convingere si mandrie de catre multi. Menirea lor este sa-si apere cu demnitate principiile, sa nu accepte compromisuri si sa ofere un model de urmat, modelul sinceritatii si al perseverentei. Integritatea, entuziasmul si statornicia ii scot pe Lei din multime si ii transforma in persoane alese.

4. Balanta are darul intelepciunii.

Dragostea de dreptate este una din trasaturile de apreciat ale acestei zodii caracterizate de o blandete si o piosenie aparte. Pentru Balanta, corectitudinea este lege, iar situatiile indoielnice sunt depistate si taxate imediat.

Este un confesor excelent, aproape ca un duhovnic care nu judeca, ci ofera sfaturi, solutii, dezlegari, de parca ar fi trait in aceasta lume niste vieti in plus si ar avea toate raspunsurile pe tava, bine chibzuite.

Este mediator, prieten, consilier, psiholog, profesor, o maestra a cuvintelor potrivite, care aduc alinare si speranta. Oamenii adora instinctiv sa-i asculte pe cei nascuti in zodia Balantei, datorita tactului si priceperii de care dau dovada.

5. Sagetatorul are darul curajului si al adevarului.

Sagetatorul a primit o misiune divina de a face oamenii sa rada. Stie sa dea bucurie si multa sinceritatea. Daca aveti nevoie de sfaturi cinstite sau de ajutor, contactati Sagetatorul.

Desi faptul ca este „direct” poate rani, el continua sa deschida ochii catre ceilalti si este gata sa accepte toate riscurile. El ar prefera sa-si piarda relatia, decat sa ramana acolo unde falseaza!

Acesta este personajul care preia conducerea, dar si cel cu cele mai nebunesti idei. Acest semn stie foarte bine sa distinga intre important si superficial, deci se adapteaza situatiei.

Cand este necesar sa se ia o decizie, care poate avea consecinte grave pentru el sau pentru altii, se gandeste de doua ori si analizeaza obiectiv intreaga situatie.