Ne place să avem un abdomen plat, aşa că am recurge la diverse tehnici pentru a atinge acest obiectiv. Şi una dintre cele mai bune tehnici se afla în cele mai multe case. Cheia pentru a reduce nivelul abdomenului este la îndemâna noastră şi este super economic.

Bicarbonatul de sodiu este formula pentru a pierde în greutate. Ştii de ce este atât de eficient? Deoarece conţine compuşi alcalinizant şi este digestiv. Următoarea întrebare care ar apărea este: Cum se utilizează bicarbonatul pentru a obţine kg pe care le doresc?

Există trei moduri de a folosi bicarbonat de sodiu pentru a ne ajuta să scădem în mod semnificativ volumul abdomenului nostru şi pentru a obţine un abdomen plat.

1. Bicarbonatul de sodiu cu suc de lămâie şi grapefruit

Ingrediente:

– 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu,
– 1 lămâie sau grapefruit,
– 1/2  pahar cu apă.

Cum se prepară:

Se dizolvă bicarbonatul în paharul de apă şi se adaugă sucul de lămâie sau grapefruit. După aceasta, se amestecă bine până toate ingredientele sunt dizolvate. Consumaţi această băutură pe stomacul gol, la 20 de minute înainte de micul dejun.

2. Bicarbonatul de sodiu cu oţet de cidru de mere

Ingrediente:

– 2 linguri de oţet de mere,
– 1 pahar cu apă,
– ½ linguriţă de bicarbonat de sodiu.

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele într-un pahar, ca şi băutura anterioară. Consumă-l pe stomacul gol şi vei observa rapid că vei pierde în greutate şi că arde grăsimea corporală, de asemenea!

3. Bicarbonatul de sodiu cu fructe

Ingrediente:

– 2 lamai,
– 2 cani de apa,
– 1 cana de capsuni,
– 1 buchet de frunze proaspete de menta,
– 1 lingurita de bicarbonat de sodiu.

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele. Evita punerea de zahar in mix! Se consuma de 2 ori pe zi si se poate include gheata, daca preferati rece.

Un alt lucru care va ajuta la arderea grasimilor corporale este eliminarea fainei si zaharurilor. De asemenea, mai mult bicarbonat de sodiu in dieta ta va face minuni pentru corpul tau!