Dacă ești în căutarea unei metode de a reduce grăsimea de pe burtă, aceste rețete pot fi potrivite pentru tine. Majoritatea sunt din fructe și legume sănătoase, bune pentru digestie, care vă pot ajuta să slăbiți burtica. Sunt foarte ușor de făcut.

1. Sucul de castravete

Castravetele are un conținut extrem de scăzut de calorii, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru slăbit. Mai mult, el va da senzația de sațietate, datorită conținutului său ridicat de fibre și apă.

Pentru a-l prepara este nevoie de un castravete, suc de la o jumătate de lămâie, frunze de mentă și apă. Amestecați toate acestea într-un blender și vă veți putea bucura de o băutură ideală pentru slăbit.

2. Sucul de varză

Acest suc ajută la ameliorarea multor probleme ale stomacului, cum ar fi balonarea și indigestia, vă curăță tractul digestiv și ajută la eliminarea mai rapidă a deșeurilor.

De asemenea, vă face să vă simțiți plin pentru mai mult timp și previne excesul, ajutându-vă în procesul de pierdere în greutate. Se prepară la blender, iar pe lângă apă și varză, mai puteți adăuga după gust măr, lime, morcov sau chiar sfeclă.

3. Sucul de morcovi

Sucul de morcovi este o băutură bogată în nutrienți, care conține o mulțime de vitamina A și alți carotenoizi sănătoși. Este excelent pentru pierderea în greutate, deoarece morcovii au un conținut scăzut de calorii și sunt plini de fibre. Un pahar de suc de morcovi te va ține sătul mult timp.

Sucul de morcovi este, de asemenea, cunoscut pentru creșterea secreției biliare, ceea ce ajută la arderea grăsimilor și implicit la pierderea în greutate. Puteți adăuga un măr sau o jumătate de portocală pentru a face o băutură detoxifiantă mai gustoasă, care va elimina toate toxinele.

4. Sucul de lămâie

Acest suc te poate ajuta să scapi de kilogramele de pe burtică. Este puternic pentru reducerea grăsimilor, deoarece este bogat în vitamina C și antioxidanți, ajutând la accelerarea sistemului digestiv.

Pentru a prepara sucul de lămâie este nevoie de apă și 2 lămâi. Dacă este prea acru, puteți adăuga puțină miere de albine naturală.

5. Sucul de rodie

Sucul de rodie este excelent pentru piele și pentru a-ți redobândi strălucirea naturală, dar te poate ajuta și la pierderea în greutate.

Rodiile sunt bogate în antioxidanți, polifenoli și acid linolenic conjugat – toate acestea vă ajută să ardeți grăsimile și să vă stimulați metabolismul.

Sucul de rodie ajută, de asemenea, la suprimarea poftei de mâncare. Adăugați în blender bobițele de la o rodie, puțină apă cât să le acopere și e gata sucul.

Aceste sucuri conțin și apă care va înmuia scaunele și vă va menține corpul hidratat. De asemenea, este important să respectați o dietă sănătoasă și hrănitoare și o rutină de exerciții pentru a obține rezultate cât mai eficiente.