Budinca cu brânză dulce și stafide, fără făină și fără zahăr, este delicioasă.

Un desert gustos și sănătos, ce se face într-un timp foarte scurt.

Ingrediente:
– 600 g brânză de vaci,
– 8 linguri lapte,
– 8 linguri stafide,

– 2 ouă,
– 8 lingurițe griș,
– 8 lingurițe de unt,
– sare, smântână.

Mod de preparare:
1. Pentru început, tăiem stafidele mărunt. Le amestecăm cu apă și le punem la fiert la foc mic.

2. Când au început să fiarbă, le luam de pe foc și le scurgem de apă. Lăsăm stafidele la răcit.

3. Cu ajutorul unui mixer, batem ouăle. Adăugăm puțină sare, laptele, grișul și amestecăm foarte bine

4. Adăugăm brânza și stafidele pregătite anterior, pe urmă amestecăm.

5. Topim untul pe baie de aburi.

6. Tapetăm o tavă de copt cu jumătate din cantitatea de unt.

7. Adăugăm compoziția de brânză și stafide, iar pe deasupra adăugăm uniform untul topit.

8. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.

Poftă bună!