Aproape toată lumea are Wi-Fi în casa lor. Trebuie spus că este foarte practic! Cu toate acestea, undele Wi-Fi prezintă unele probleme de sănătate.

Într-adevăr, unele studii au arătat că pot fi dăunătoare sănătății, în special la copii. Creierul și calitatea somnului sunt deosebit de preocupate. Dar acestea nu sunt singurele efecte ale Wi-Fi asupra corpului uman.

Descoperiți acum toate pericolele supraexpunerii:

Perturbă dezvoltarea copiilor

Undele electromagnetice de la Wi-Fi pot interfera cu dezvoltarea celulelor, în special la fetuși. Acest lucru se datorează faptului că această radiație afectează țesuturile în creștere, așa cum este cazul la copii și bebeluși. Prin urmare, copiii sunt mai predispuși să fie afectați de aceste efecte nocive decât adulții. Aceștia sunt mai predispuși să experimenteze probleme de dezvoltare în timp ce cresc.

Contribuie la dezvoltarea insomniei

Undele Wi-Fi pot avea, de asemenea, un impact asupra somnului. Dacă ai senzația că ai probleme cu somnul, că somnul tău este neregulat, atunci poți fi victima undelor telefonice și Wi-Fi. Într-adevăr, persoanele expuse la radiații electromagnetice au mai multe dificultăți de a adormi. Și știm cu toții că lipsa de somn poate fi dăunătoare sănătății. Evident, acest lucru este cu atât mai adevărat la copiii care pot fi deranjați și de aceste valuri când dorm.

Întrerupe funcția creierului

Wi-Fi afectează, de asemenea, concentrarea și perturbă funcția creierului. Ca urmare, activitatea creierului poate scădea și este posibil să aveți probleme de concentrare sau să aveți pierderi de memorie.

Slăbește calitatea spermei

Undele Wi-Fi sunt, de asemenea, un perturbator care afectează fertilitatea masculină. Acest lucru se datorează faptului că Wi-Fi reduce mobilitatea spermei și provoacă fragmentarea ADN-ului. În plus, poate afecta fertilitatea sau poate crește riscul unei sarcini anormale.