A avea gene groase și lungi este dorința oricărei femei. Ele dau profunzime privirii, evidențiază ochii și amplifică frumusețea feței. Însă, mai mult de-atât, funcția primară a genelor este de a proteja ochii de praful și impuritățile din aer.

Se întâmplă, însă, ca femeile de toate vârstele să fie afectate la un moment dat de subțierea genelor și de căderea lor. Genele pot cădea din cauza deficiențelor de vitamine sau a factorilor ereditari. Ce faci în cazul acesta?

Există o varietate mare de modalități artificiale care rezolvă această problemă, cu ajutorul rimelului și al genelor false sau extensiilor de gene, dar, de cele mai multe ori, acestea fac ca genele naturale să cadă și mai repede.

Ți-am pregătit câteva remedii naturale recomandate, pe care le poți aplica fără o vizită la un salon cosmetic. Ai putea găsi ingredientele necesare chiar acasă, în bucătărie.

1. Ceaiul de mușețel

Ceaiul de mușețel are proprietăți hidratante și tonice care pot îmbunătăți sănătatea genelor. Compușii naturali ai acestei plante tonifiază genele și stimulează creșterea sănătoasă a acestora. Prepară ceai din flori de mușețel. De îndată ce s-a răcit la temperatura camerei, aplică infuzia pe gene cu un tampon de vată. Repetă acest tratament în fiecare zi.

2. Ceaiul verde

Ceaiul verde este o băutură bogată în flavonoide, vitamine și minerale. După ce îl aplici, acesta contribuie la menținerea creșterii genelor existente și la stimularea creșterii unor fire noi. Prepară puțin ceai verde. Lasă-l să se răcească în frigider. Aplică infuzia pe gene cu un tampon de vată. Repetă acest tratament în fiecare zi, de preferință înainte de culcare.

3. Uleiul de măsline

Uleiul de măsline conține acizi grași esențiali și vitamina E. Acești nutrienți stimulează alungirea genelor și le menține hidratate. Înmoaie un bețișor cu vată sau o pensulă în ulei de măsline extravirgin și apoi, aplică uleiul pe gene de la rădăcini spre vârfuri. Repetă acest tratament în fiecare noapte.

4. Albușul de ou

Aplicarea de albuș de ou pe gene le oferă acestora un plus de proteine. În timp, acest obicei le va fortifica, ajutându-le să crească într-un mod sănătos. Dacă aplici regulat albuș de ou pe genele tale, vei avea gene mai groase și mai puțin predispuse căderii.

Ia puțin albuș de ou cu vârfurile degetelor. Aplică-l pe gene cu mișcări blânde de masaj. Lasă albușul să se usuce timp de 10 minute, apoi clătește-ți genele. Repetă acest tratament de 2-3 ori pe săptămână.

5. Uleiul de ricin

Uleiul de ricin este un produs bogat în vitamina E și grăsimi sănătoase. Nutrienții săi fortifică genele chiar și la nivelul foliculilor. Acesta poate face genele mai groase, mai puternice și stimulează o creștere mai rapidă.

Înmoaie o pensulă de rimel în puțin ulei de ricin și apoi, aplică de la rădăcini spre vârfuri. Folosește acest tratament în fiecare noapte, înainte de culcare.

6. Uleiul de vitamina E

Vitamina E este unul dintre cele mai recomandate remedii naturale pentru alungirea genelor. Efectul său hidratant și tonic previne căderea genelor, fortificând foliculii. Aplicarea uleiului de vitamina E creează o barieră protectoare împotriva toxinelor, care pot subția genele.

Sparge o capsulă de vitamina E. Apoi, aplică uleiul din interiorul acesteia pe gene cu un tampon de vată sau o pensulă. Repetă tratamentul în fiecare zi, după ce te-ai demachiat.

7. Gelul de Aloe vera

Gelul de Aloe vera este un ingredient bogat în aminoacizi esențiali, datorită cărora va stimula creșterea genelor și le va face mai puternice. Are proprietăți hidratante și vindecătoare, putând revitaliza genele și preveni căderea acestora.

Extrage gelul unui frunze de aloe vera și aplică-l pe gene cu un bețișor cu vată. Acoperă genele în totalitate și lasă gelul să acționeze pe timp de noapte, fără a te clăti. Aplică acest tratament în fiecare zi.

Vrei să ai gene mai groase, mai puternice și cu o creștere mai rapidă? Alege oricare dintre aceste remedii naturiste și aplică-l în mod regulat pentru a profita de beneficiile sale.