Apariția firelor albe din cauza lipsei de melanină, reprezintă o problemă pe care orice femeie ar vrea să o evite la nesfârșit. Apelarea la vopselurile din comerț, artificiale, ar putea dăuna și mai mult firului de păr: îl usucă, îl slăbește și îi deschide vârfurile.

Din fericire, există soluții naturale, care pot fi de mare ajutor. Firele albe pot fi acoperite cu o vopsea preparată în casă.

Este nevoie numai de 4 ingrediente și este gata în doar 50 de minute. Simplu, rapid și într-un mod sănătos, podoaba capilară își va recăpăta culoarea și strălucirea de altădată.

Pentru a prepara această vopsea de păr și pentru a elimina tot părul alb, ai nevoie de turmeric și iaurt natural. La acestea se mai adaugă ulei de cocos și miere, pentru a avea rezultate de lungă durată și pentru a îmbunătăți îngrijirea părului.

Ingrediente necesare:

– 2 linguri pudră de turmeric,
– 1/2 cană de iaurt natural,
– 2 linguri ulei de cocos,
– 1 lingură de miere.

Mod de preparare:

Combinați toate ingredientele într-un recipient și amestecați până se formează o pastă omogenă.

Lăsați-o să se odihnească timp de 30 de minute la întuneric și apoi aplicați.

Mod de utilizare:

Separați părul în secțiuni și aplicați vopseaua folosind o perie pentru a distribui uniform.

Odată făcut acest lucru, ar trebui să vă acoperiți capul cu un prosop și s-o lăsați să acționeze timp de 50 de minute. Clătiți în final cu apă caldă.

Evitați să utilizați șampon sau balsam și nu folosiți alte produse pentru îngrijirea părului, în următoarele 24 de ore. Acest lucru este important, pentru ca pigmenții de culoare să se fixeze în păr.