Este o reteta destul de usor de facut, insa trebuie sa fiti atente la detalii, deoarece chestii pe care la prima vedere nu le considerati importante, pot face diferenta la final…

Ingrediente:

500 g mascarpone, 350 g piscoturi, 200 ml smantana dulce, 10 linguri zahar, 6 oua separate, cafea rece, cacao pudra, lichior.

Mod de preparare:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul. Se mixeaza albusurile spuma, apoi se adauga mascarponele in compozitie si se omogenizeaza.

Se adauga lichiorul si smantana si se omogenizeaza. Se cufunda piscoturile in cafea, apoi se aranjeaza un strat pe un platou. Se acopera cu crema pregatita cu mascarpone si cu putina cacao.

Se acopera cu al doilea strat de piscoturi, apoi se repeta cu un strat de mascarpone, unul de cacao si tot asa pana la final. Se lasa tava in frigider 2-3 ore. Să îl savurați cu drag – Poftă bună!