Această combinaţie dintre scorţişoară şi oţet de mere este printre cele mai rapide modalităţi de a scăpa de kilogramele în plus şi de ardere a grăsimilor.

În afară de asta, combinaţia dintre cele două îţi va oferi şi o detoxifiere naturală a întregului organism, vei slăbi sănătos şi în plus îţi va întări sistemul imunitar, va accelera metabolismul, scade tensiunea arterială, luptă eficient împotriva diabetului, aşadar dacă eşti în căutarea unei diete de slăbire rapidă şi naturală atunci află că asta este una dintre reţetele care te vor scăpa de grăsimea acumulată şi implicit a kilogramelor în plus.

Scorțișoara întârzie trecerea alimentelor din stomac în intestin, oferind pe o perioadă îndelungată senzație de sațietate, influențează modul în care zahărul este metabolizat de către organism și previne transformarea zahărului ingerat în grăsime.

Oţetul de mere îmbunătăţeşte digestia şi reduce nivelul glicemiei (cantitatea de glucoză aflată în sânge), ceea ce duce la o scădere a secreţiei de insulină. Rezultatul este o reducere a greutăţii corporale.

IATĂ DE CE AVEM NEVOIE PENTRU A PREPARA REŢETA :

– 2 linguri oţet de mere

– 1 linguriţă scorţişoară

– 2 linguri zeamă de lămâie

– 1 lingură de miere

– 150 ml. apă plată

CUM PREPARĂM COMBINAŢIA

Vom pune toate ingredientele într-un castron, amestecăm bine până când vom ajunge să obţinem o compoziţie omogenă pe care o vom depozita la rece în frigider.

Vom consuma dimineaţa pe stomacul gol o lingură, iar rezultatele se vor face simţite încă din primele zile de administrare.

Consumăm această compoziţie maxim 1 lună după care facem o pauză de 2 luni şi vom putea relua.

Nu trebuie uitat faptul că şi dieta alimentară zilnică trebuie să conţină mai multe legume şi fructe, peşte, apă plată şi mai puţine grăsimi animale, produse din carne procesate şi sucuri acidulate care conţin cantităţi mari de zahăr, mai puţine produse de patiserie, îngheţate, alcool, dar şi puţină mişcare în aer liber nu va face rău nimănui.

Trebuie să avem grijă să nu inhalăm praful de scorţişoară, mai ales copii, se poate ajunge şi la deces.