De fapt, mulți oameni din întreaga lume folosesc aceste ingrediente pentru a trata afecțiuni comune. Remediile din comerț pot fi costisitoare, astfel încât mulți oameni încearcă remedii naturale de casă.

Sarea de mare, piperul negru și lămâia pot rezolva aceste afecțiuni mai bine decât orice medicament

Durere de gât

Scapă de durere în gât prin combinând 1 lingură de suc proaspat de lamaie, o jumatate de lingurita de piper negru și o linguriță de sare de mare într-un pahar cu apă caldă.Faceți gargară cu acest amestec de câteva ori pe zi, pentru a calma durerile de gât și pentru a preveni tusea.

Nas înfundat

Se amestecă cantități egale de piper negru, scorțișoară, chimen, și semințe de cardamom într-un mojar cu pistil și se macină până se obține o pulbere. Mirosiți amestecul încet până strănutați.

Calculii biliari

Depozitele generate de fluidele digestive care se formeaza in vezica biliara se numesc calculi biliari. Ei pot bloca sistemul digestiv si pot fi destul de dureroși. De obicei, aceștia sunt îndepartați chirurgical.

Există oameni care tratează această problemă cu remedii naturale. Faceți un amestec în care folosiți 3 părți ulei de măsline și 1 parte lămâie și 1 parte piper negru pentru a dizolva pietrele.

Scăderea în greutate

Un sfert de lingură de piper negru, 2 lingurițe de suc de lămâie și o linguriță de miere de albine amestecate într-un pahar cu apă călduță accelerează metabolismul. Polifenolii existenți în lămâie inhibă creșterea în greutate și crește senzitivitatea la insulină și ajută la arderea grăsimilor.

Senzația de greață

Un stomac iritat poate fi calmat cu piper negru, în timp ce aroma de lămâie elimină senzația de greață. Amestecați o linguriță cu suc proaspăt de lămâie cu una de piper într-un pahar cu apă călduță. Beți-l încet până vă simțiți mai bine.