Mulți experți spun că cel mai bun mod de a slăbi este să vă accelerați metabolismul.

Fiecare dintre noi are o rată diferită de procese metabolice. Unii nu se îngrașă, chiar dacă mănâncă toată ziua, în timp ce alții se îngrașă la figurat dintr-un pahar cu apă pură

Cum se accelerează metabolismul

Există modalități de a vă accelera metabolismul. Cea mai ușoară modalitate este de a consuma alimente care au efecte stimulatoare asupra acestuia.

În acest articol, vă vom spune un condiment care o poate face.

Dacă îl combinați cu celelalte alimente, vă veți accelera metabolismul și va fi mult mai ușor să vă atingeți greutatea ideală.

Un studiu realizat la Universitatea de Medicină din Iran a confirmat că unele condimente i-au ajutat pe participanți să slăbească semnificativ .

Studiul a inclus 44 de femei cu greutate problemă, care au fost împărțite în două grupuri. Ambele grupuri au consumat o dietă sănătoasă cu același număr de calorii timp de 3 luni.

Singura diferență a fost că un grup a adăugat 3 grame de pulbere de chimen sau mai puțin de o linguriță la 140 de grame de iaurt în fiecare zi .

Ce a constatat studiul

Primul grup, care a adăugat chimen la dieta lor, a slăbit cu 8 kilograme mai mult decât al doilea grup, care nu a consumat chimen.

S-a demonstrat că chimenul poate reduce eficient grăsimea corporală.

În timp ce primul grup a pierdut 15% grăsime, al doilea doar 5%.

Concluzie

Chimenul este foarte eficient pentru descompunerea și arderea grăsimilor, deoarece este bogat în fitosteroli , care pot preveni depozitarea colesterolului în corpul dumneavoastră.

În plus, mulți experți îl atribuie și efectului asupra accelerării metabolismului.

Prin urmare, dacă doriți să slăbiți, nu așteptați și începeți să adăugați chimen astăzi la mâncare.