Folia de aluminiu calmează orice tip de durere: cervicală, de spate, de brațe, de picioare, de articulții si are si alte utilizari utile pentru casa.

Durerea musculară sau de oase îți poate da peste cap activitatea zilnică, iar calmantele nu sunt tocmai indicate, din cauza efectelor adverse pe care le au. În loc să dai fuga la farmacie când treci prin astfel de momente, îți propunem să folosești folia de aluminiu. Pune-o pe zona inflamată și ar trebui să scapi de discomfort.. Această metodă este folosită de sute de ani, în medicina tradițională chineză și rusă.

Folia de aluminiu calmează orice tip de durere: cervicală, de spate, de brațe, de picioare, de articulții etc. Acest remediu este eficient și în tratarea gutei. Tot ce trebuie să faci este să învelești degetul mare de la picior în folie de aluminiu și să îl bandajezi. Tămăduitorii chinezi recomandă aceaastă terapie timp de 10-12 zile. Aplic-o zilnic pe zona afectată și las-o să acționeze peste noapte. Fă o pauză de 1-2 săptămâni, iar dacă durerea nu trece, repetă tratamentul.

• Folia de aluminiu te va ajuta sa calci rufe mai repede. Aluminiul va reflecta caldura si astfel vei calca mai usor si mai repede cutele hainelor. Tot ce trebuie sa faci este sa pui o folie chiar sub materialul de pe masa de calcat.

• O puteti folosi pentru dulapuri in locul hartiei ca material tampon intre dulap si obiectele din dulap.

• Veti putea de asemenea curata argintul utilizand folia de aluminiu. Cum procedati: puneti folia in interiorul unui recipient de plastic si introduceti obiectele din argint; adaugati o patrime detergent praf si aproximativ 4 litri de apa fierbinte. Agitati si apoi lasati la uscat 10-15 minute; stergeti bine cu o microfibra. Repetati daca este necesar.

• Curatarea gratarului va fi mult mai usoara daca veti folosi folia de aluminiu; resturile arse ramase de la ultima utilizare se vor desprinde mai usor.

• Protejeaza crusta de la placinta de mere astfel: acopera marginile aluatului cu folie si nu vei mai avea probleme cu o crusta prea maronie.

• Curata vasele care iti dau batai de cap fara a mai apela la buretele din sarma. Strange o cantitate de folie intr-o sfera si foloseste-o cu incredere la frecat vase cu murdarie dificila.

• Daca vrei sa muti mobila pe covor sau mocheta, infasoara picioarele canapelei in cateva straturi de folie de aluminiu si apoi mut-o in locul dorit.

*Foarfeca se toceşte în timp atunci când o folosiţi pentru a tăia hârtie doar că, paradoxal, se ascute atunci când tăiaţi folie de aluminiu. Pliaţi folia de aluminiu în mai multe straturi şi tăiaţi-o folosind foarfeca. O să vedeţi că frecarea forfecelor de folia de aluminiu contribuie la ascuţirea lor.