Unele lucruri nu trebuie date sau împrumutate sub nici un pretext, altfel poți suporta o mulțime de necazuri.

După ce veți afla despre ele, vă puteți apăra de probleme și de eșecuri. Dar, dacă ați făcut această greșeală, încercați să nu o mai faceți, deoarece problemele energetice lipsesc oamenii de noroc în toate domeniile vieții.

1. Sarea

Sarea este interzisă să se împrumute sub orice pretext. Dacă vecinii v-au cerut sare, dați-le numai dacă este un dar. Pericolul constă în proprietățile sale energetice care au efect asupra soartei.

Sarea este una dintre cele mai importante componente magice, deci pur și simplu nu o puteți lua de la alte persoane. Mulți oameni au dat sare împrumut, iar apoi, luând-o înapoi, și-au pierdut norocul, s-au îmbolnăvit, s-au despărțit de cei dragi.

2. Vasele

Vasele sunt încărcate cu energia casei în care sunt amplasate constant. Dacă cineva dorește să facă rău unei alte persoane, el poate să-i dea un pahar, o cană, o lingură, o tigaie și așa mai departe.

Nu dați nimănui vasele din casă. Acestea pot afecta negativ viața unei alte persoane sau chiar a destinului vostru. Vasele împrumutate pot duce la pierderea sănătății, la dobândirea de noi temeri, eșecuri și multe alte consecințe negative.

Și vasele deteriorate sau sparte sunt periculoase. Acestea nu mai trebuie păstrate în casă.

3. Hainele

Mulți bărbați și femei consideră că este normal să schimbi lucrurile pentru un timp, dar este mai bine să nu faceți acest lucru. Dacă cumpărați un articol second-hand, nu este nimic în neregulă cu asta, deoarece plătiți pentru el, dar chiar și în acest caz ar trebui efectuată o curățare energetică.

Îmbrăcămintea este personală, prin urmare, chiar dacă o luați de la rudele voastre, care cu siguranță nu vă vor dori răul, este mai bine să oferiți ceva în schimb.

Nu împrumutați lucrurile – vă pot aduce ghinion! Cel mai mare pericol îl reprezintă pantofii. Aceștia absorb cea mai mare cantitate de energie negativă.

4. Bijuteriile

Este strict interzis să împrumutați bijuterii. Bijuteriile sunt încărcate de energia persoanei căreia îi aparțin, deci cel care le va folosi va fi afectat negativ. Dacă purtați un inel sau cercei care aparțineau unei alte persoane, puteți să-i absorbiți problemele.

Experții din domeniul bioenergiei observă că bijuteriile de natură protectoare pot “infecta” un străin cu boli și îl pot face nefericit.

Dintre metale, argintul și platina trebuie evitate, iar dintre pietrele talismanice, cei mai periculoși magneți ai nenorocirilor pentru un străin sunt piatra lunii, diamantul și cristalul de rocă.

5. Mătura

Dacă o persoană dă sau ia o mătură pentru o vreme, atunci, după semne, poate începe o perioadă neagră, care duce la pierderi monetare, probleme la locul de muncă.

Mătura nu ar trebui în nici un caz să vă părăsească casa. Acest lucru este permis numai dacă nu mai aveți nevoie de ea. Dacă o împrumutați, atunci problemele pot, de asemenea, să vă depășească.

Lucrurile împrumutate, de multe ori, iau energie și putere de la noi. Mult noroc pentru tine!