Conform științei, prima parte creată după concepție este buricul. După ce este creat, este atașat de placenta mamei prin cordonul ombilical. Toate venele noastre sunt conectate la buric, ceea ce îl face punctul central al corpului nostru.

„Pechoti” se află în spatele ombilicului, care are peste 72.000 de vene. Numărul total de vase de sânge pe care le avem în corp este egal cu dublul circumferinței pământului.

De ce să punem ulei în buric?

Ombilicul tău are capacitatea de a detecta ce vene s-au uscat sau care numai functionează corect, și punând ulei, acei nervi se deschid și așa are loc regenerarea și vindecarea.

Atenție, uleiurile să fie naturale, nu sintetice, că altfel există pericol de intoxicare. Folosim doar uleiuri esențiale 100% pur terapeutice și ne informăm dacă are nevoie de un alt ulei purtător. Unele uleiuri pot provoca iritații sau arsură.

Puteți păstra o sticlă mică de picurare cu uleiul necesar lângă pat și puteți pune câteva picături în buric înainte de culcare.

Aplicarea uleiului de tămâie pură pe ombilic vindecă ochii uscați, vederea slabă, pancreasul, buzele crapate, menține fața strălucitoare, părul mai sănătos, pentru dureri de genunchi, frisoane, letargie, dureri articulare și piele uscată, probleme gastro-intestinale, alergii, dureri de cap, dureri de spate, o multitudine de boli si dureri.

Aplicați ulei de neem în buric, pentru a scăpa de cosurile rebele și acnee. Aplicați ulei de migdale în buric, pentru a obține o față strălucitoare, luminoasă. Aplicați ulei de măsline sau de nucă de cocos pentru a vă îmbunătăți fertilitatea.

Aplicați ulei de muștar în buric, pentru a nu mai avea buzele uscate și crăpate. De asemenea, vă va menține intestinele în mișcare pentru a ucide bacteriile dăunătoare. Chiar funcționează ca o dezintoxicare ușoară.

Uleiul de susan este folosit pentru tot felul de dureri articulare. Este cunoscut și pentru întărirea oaselor. Mulți părinți în antichitate foloseau astfel de remedii pentru copiii lor în fiecare seară la culcare.

Folosește o cantitate egală de ulei de muștar și ghimbir pentru tulburări de stomac, balonare, greață și probleme digestive.

Pentru durerea de genunchi, noaptea, înainte de culcare, puneți 3 picături de ulei de ricin în buric și masați ușor in jurul buricului

Pentru o piele uscată, înainte de culcare, puneți 3 picături de ulei de muștar în buric și masați ușor în jurul buricului.

Uleiul de cimbru este antispasmodic, ajută la relaxarea arterelor și venelor, reducând tensiunea arterială și stresul asupra inimii. De asemenea, poate ajuta la întărirea și tonifierea mușchilor inimii.

Ca un diuretic, uleiul de cimbru vă poate ajuta organismul să elimine excesul de apă, sare și toxine din corp, ajutând cu greutatea, presiunea arterială, digestia și multe altele. Uleiul de cimbru este și un expectorant, ceea ce înseamnă că poate ajuta la eliminarea mucusului din căile respiratorii și plămâni.

Nu uitați că uleiul de cimbru este un compus puternic și nu trebuie utilizat direct pe pielea dvs., deoarece poate provoca sensibilizare și iritare. Trebuie mai întâi diluat cu un ulei purtător (cum ar fi uleiul de măsline, uleiul de nucă de cocos sau uleiul de migdale)

Ați prefera un pumn de medicamente sintetice cu multiple efecte nocive corpului, sau 2-3 picături de ulei 100% natural turnat în buric în momentele de relaxare?