Capricornul este al zecelea semn astrologic al zodiacului, a treia zodie de pământ. Planeta Saturn este planeta care patronează această zodie plină de șarm. Capricornii se nasc între 22 decembrie si 19 ianuarie si ar trebui să ne consideram norocosi dacă avem astfel de persoane în jurul nostru.

Vezi aici primele 5 adevăruri

6. Sunt prietenoși

Capricornii sunt foarte prietenosi si calzi cu toti aceia pe care si-i aleg ca prieteni. Mai mult decat atat, sunt persoane de incredere si mature in relatii.

7. Sunt practici

Persoanele nascute in Zodia Capricorn sunt foarte practice. Nu le cuceresti prea usor cu romantisme atunci cand acestea nu isi au sensul. Prefera sa vada lucrurile dintr-o perspectiva practica si coerenta.

8. Sunt introvertiți

Persoanele nascute in Zodia Capricorn sunt in acelasi timp persoane introvertite, carora nu le place sa se expuna prea mult in public. Totusi, in spatiul privat sunt cele mai autentice, calde si deosebite persoane din lume.

9. Sunt disciplinați

Uneori, prea disciplinati! Una dintre provocarile lor in viata este aceea de a se lasa dusi si de aripile impulsurilor de moment.

10. Sunt riguroși

Persoanele nascute in Zodia Capricorn sunt riguroase si foarte meticuloase. Aceasta trasatura le ajuta in absolut tot ce fac!