Turmenicul , combinata cu miere, creeaza un antibiotic natural puternic, a carui eficacitate nici medicii si oamenii de stiinta moderni nu pot explica.

Combinand dulceata mierii cu turmericul oriental, obtineti miere aurie cu un gust original si proprietati magice care sustin corpul. Astazi veti invata cum sa faceti miere de aur si cum sa o consumati.

Curcuma si miere
Turmericul combinat cu miere creeaza un puternic antibiotic natural, a carui eficienta nu poate fi explicata nici macar de stiinta moderna. Descoperiti proprietatile minunate ale mierii cu turmeric. Amestecul este cunoscut de mii de ani ca miere de aur.

Majoritatea dintre noi stim ce este mierea, ce gusturi si proprietati are.

Turmenicul este un condiment originar din India. Se caracterizeaza printr-un gust oriental, picant si de culoare portocalie. Se stie ca turmericul combate virusurile, bacteriile, infectiile si inflamatiile. Calmeaza flatulenta si problemele gastro-intestinale.

Condimentul indian ne curata corpul si previne cancerul. Efectul antioxidant al eliminatorilor de radicali liberi contribuie in mod eficient la prevenirea cancerului.

Proprietatile turmericului cu miere
Curcuma combinata cu miere creeaza un antibiotic natural si puternic care combate foarte bine bacteriile rezistente la medicamente. Mierea de aur are in principal urmatoarele proprietati:

-antifungic

-antioxidant

-agent antiinflamator

-antibacterian

-antivirus

-expectorant

-antituberculos

-anticancerigen

-pentru slabireTurmenicul si mierea contin cateva sute de compusi chimici. Combinand aceste minuni ale naturii, obtinem un amestec, ale carui proprietati ii uimesc pe medici si oameni de stiinta. Mierea cu turmenic intareste si incalzeste corpul. Este o sursa valoroasa de energie care ne sustine in perioadele de epuizare mentala si fizica. Sustine sistemul digestiv, curata ficatul si accelereaza metabolismul. Combinatia celor doua ingrediente imbunatateste efectul antipatogen. Impreuna contracareaza eficient toate tulpinile fungice si bacteriene.