Te-ai intrebat vreodata ce te poate invata astrologia despre sufletul tau pereche?

Pentru ca, analizandu-ti cu atentie semnul zodiacal, poti sa-ti faci o idee mai buna despre persoanele compatibile cu tine in domeniul iubirii. Iata deci caracteristicile pe care fiecare semn ar trebui sa le caute la un partener de-a lungul vietii.

BERBEC: un jucator increzator capabil sa-l urmeze

Berbecul are o personalitate intreprinzatoare careia ii place sa traiasca intens. Nu are timp sa fie tras in jos si, prin urmare, are nevoie de un partener care sa-l poata urmari. Sufletul ideal este increzator in sine si nu se teme sa-si asume riscuri.

Potentiale perechi de suflet: Berbec, Sagetator, Gemeni si Varsator.

TAUR: cineva romantic si loial care are ochi doar pentru el

Persoana potrivita pentru Taur trebuie sa ramana loiala pana la final, deoarece el insusi are un sentiment foarte puternic de angajament si are nevoie de reciprocitate. Sufletul sau pereche ar trebui sa fie de incredere, direct si sa nu joace cu mintea lui, deoarece Taurul nu are timp pentru asta. Ii plac si oamenii romantici care il fac sa simta ca exista doar el pe lume.

Potentiale perechi de suflet: Rac, Capricorn, Fecioara si Pesti.

GEMENI: cineva cu un bun simt al umorului si suficient de diferit pentru a-i pastra interesul.

Gemenii sunt destul de pretentiosi cand vine vorba de relatii romantice, asa ca trebuie sa te simti „special” pentru a fi ales. Sufletul pereche ideal trebuie sa fie amuzant, inteligent si interesant. De asemenea, ajuta daca esti suficient de diferit incat sa nu se plictiseasca niciodata.

Potentiale perechi de suflet: Leu, Balanta, Berbec si Varsator.

RAC: cineva inteligent, afectuos, senzual si plin de empatie.

Racul are o inima mare si multa dragoste de oferit … dar daca vrei sa fii cu el, trebuie sa poti sa-i oferi aceleasi lucruri. Are nevoie de cineva suficient de inteligent pentru a-l interesa, dar si suficient de afectuos pentru a-l face sa se simta iubit si special. Sufletul lor ideal ar trebui sa fie, de asemenea, grijuliu si empatic.

Potentiale perechi de suflet: Scorpion, Taur, Pesti si Fecioara.

LEU: cineva increzator in sine, misterios si capabil sa-l mentina in priza.

Leul este atras irezistibil de personalitatile care au incredere in sine, dar sunt misterioase. Vrea pe cineva pregatit pentru aventura si caruia nu ii este frica sa iasa din zona de confort; dar si suficient de misterios pentru a-l mentine in priza.

Potentiale perechi de suflet: Gemeni, Balanta, Sagetator si Berbec.

FECIOARA: cineva sofisticat, complex si dedicat total.

Sufletul pereche Fecioara este complex si sofisticat. Dar trebuie sa fie si hotarat si ambitios, nu cineva care sta toata ziua fara sa faca nimic. Mai mult decat orice, Fecioara are nevoie de cineva care sa fie la fel de implicat in relatie ca si ea.

Potentiale perechi de suflet: Scorpion, Capricorn, Rac si Taur.

BALANTA: cineva care trebuie sa impace fizicul, creierul si increderea in sine.

Balanta are standarde inalte atunci cand vine vorba de dragoste si nu va alege o persoana la intamplare. Sufletul ei pereche trebuie sa impace fizicul, creierul si increderea in sine.

Iubeste frumusetea fizica, deoarece estetica este importanta pentru ea. La fel ca inteligenta, pentru ca este inteligenta si nu suporta sa se plictiseasca. Si cauta increderea in sine pentru ca stie foarte bine ce vrea.

Suflete pereche potentiale: Gemeni, Varsator, Sagetator si Leu.

SCORPION: cineva care il poate provoca si ii poate hrani pasiunea si intensitatea.

Cand esti cu un Scorpion, dragostea lor este profunda, intensa si neconditionata. Dar are nevoie de cineva care sa-l poata provoca si sa-i hraneasca flacara. Sufletul ideal este cineva profund si imaginativ care gandeste si simte profund, dar nu dezvaluie neaparat totul imediat. Ii place sa existe un pic de mister si o minte ascutita.

Potentiale perechi de suflet: Pesti, Fecioara, Capricorn si Rac.

SAGETATOR: cineva cu mintea deschisa, libera si care nu incearca sa il „schimbe”

Sagetatorul pretuieste libertatea si independenta si nu are nevoie de cineva posesiv sau lipicios. Sufletul pereche ideal este iubitor de distractie si are o minte deschisa. De asemenea, nu cauta sa il schimbe sau sa-l „antreneze” stabilind reguli. Are nevoie de cineva care ii da putere si poate imbratisa lumea cu el, nu pe cineva care vrea sa-i taie aripile.

Potentiale perechi de suflet: Leu, Varsator, Berbec si Balanta.

CAPRICORN: cineva elegant, cu clasa si misterios, care isi poate angaja mintea si ramane loial pana la capat.

Capricornul este dificil in ceea ce priveste relatiile romantice, mai ales cand vine vorba de sufletul lor pereche. Partenerul sau ideal are clasa si eleganta si ar trebui sa fie mandru de el insusi. De asemenea, el trebuie sa fie inteligent si capabil sa se angajeze profund. Si, mai presus de toate, el trebuie sa fie fiabil si loial, deoarece Capricornul are nevoie de cineva pe care sa se poata baza.

Potentiale perechi de suflet: Pesti, Taur, Fecioara si Scorpion.

VARSATOR: Cineva implicat, dar iubitor de distractie, cu umor si abilitati culinare .

Sufletul pereche ideal al Varsatorului ar trebui sa fie distractiv, plin de viata si dotat cu umor. Daca il faci sa rada, il poti face sa faca orice. A sti sa gatesti este un plus, deoarece Varsatorului ii place sa manance.

Potentiale perechi de suflet: Balanta, Berbec, Gemeni si Sagetator.

PESTI: cineva de incredere, cu o minte creativa si capabil sa fie pe aceeasi lungime de unda.

Pestii traiesc in propria lor lume si nu iau viata prea in serios. Sufletul lor pereche trebuie sa aiba o cantitate destul de mare de incredere in sine si o abilitate de a nu gandi liniar. Mai mult decat orice, au nevoie de cineva cu care se pot conecta si comunica intr-un mod profund.

Potentiale perechi de suflet: Rac, Scorpion, Capricorn si Taur.