Azi vă încurajez să nu vă pierdeți încrederea. Nici în visurile voastre, nici în viața pe care o meritați, nici în lucrurile pe care i le-ați cerut lui Dumnezeu. El face totul posibil, prin urmare trebuie doar să așteptăm momentul potrivit ca să acționăm. Fiecare dintre noi merită să fie cât mai fericit și cât mai împlinit cu viața pe care Dumnezeu i-a dăruit-o.

Nu are rost să trăim din amânări, din scuze, din regrete, din întrebări. Fiecare este stăpân peste viața ta. Fiecare poate alege să-și urmeze visurile sau nu. Fiecare trăiește povestea pe care o scrie în fiecare zi. Bucuria și dragostea de viață ar trebuie să existe în sufletele noastre indiferent de haosul și nebunia din viețile noastre. Pentru că sunt zile și zile.

Nu ne putem trăi viețile în așteptarea zilelor frumoase, pline de pace și armonie. Frumosul este liniștitor, dar tocmai partea brută și neretușată a vieții ne oferă cele mai prețioase lecții.

Tocmai această naturalețe și simplitate ascunde atâtea mici bucurii.

Problemele

Înfruntă-le cu capul sus. Nu, nu va fi ușor. Nu este nicio persoană în lume care poate depăși fără de greșeli toate complicațiile cu care viața ne pune față în față.

Nu suntem făcuți să rezolvam instant toate probleme apărute. Nu așa am fost creați. De fapt, am fost creați să ne supărăm, să ne întristăm, să fim răniți, să ne împiedicăm și să cădem.

Pentru că tocmai asta este întregul scop al vieții – să ne infruntam problemele, să învățăm din ele, să ne adaptăm și să le rezolvăm în timp. Asta e, în cele din urmă, modul în care devenim persoanele care suntem.

Oriunde sunteti, să fiți bine!