Spre deosebire de ceea ce se întâmpla până acum câțiva ani, cea mai recentă tendință pentru sprâncene este să le lase cât mai groase și naturale. Aceasta este o problemă pentru cei care le-au bărbierit până la punctul de a le face slabe și rare.

Dacă sprâncenele tale sunt mai degrabă subțiri și rare, și chiar te gândești să le tatuezi pentru a le îmbunătăți aspectul, trucul pe care îl sugerăm mai jos va fi cu siguranță pentru tine.

Este o vopsea DIY pentru sprancene, care ne permite sa le facem mai groase, pline si de aceeasi culoare cu parul.

Ai nevoie:

1 lingura de pudra de cacao
2 linguri de cafea instant
o jumătate de lingură de ulei de cocos
o jumătate de lingură de miere
Turnați cafeaua instant și pudra de cacao într-un borcan, apoi adăugați jumătate de lingură de ulei de cocos și amestecați până obțineți o soluție foarte groasă, fără cocoloașe.

În cele din urmă, adăugați miere, care este ingredientul cheie pentru ca nuanța să adere pe sprâncene.

Pentru a aplica nuanța DIY pentru sprâncene, folosiți o perie sau rimel, apoi lăsați-o să acționeze 20 de minute. În cele din urmă, îndepărtați excesul de vopsea cu un tampon de bumbac.

Fiind realizată din ingrediente naturale, nuanța pentru sprâncene DIY este non-toxică și nu are efecte secundare, așa că poate fi aplicată de câte ori doriți.

Nu mai aștepta și pregătește imediat nuanța de sprâncene cu ingrediente pe care le ai cu siguranță în bucătărie și evidențiază imediat genele din ce în ce mai groase.