Nu înceta niciodată să crezi si să speri. Oricâte probleme avem, Dumnezeu nu ne lasă. Ne va transmite suficienta forţă pentru a trece peste toate.

Fie ca ai 20, 30, 40 sau 70-90 de ani nu ar trebui sa incetezi niciodata sa te bucuri de viata si de suprizele pe care aceasta ti le ofera.

Nu ar trebui sa incetam niciodata se ne reamintim momentele speciale pe care le-am trait de-a lungul vietii si cel mai important, nu ar trebui sa uitam nicicand sa visam.

Chiar daca uneori ne lovim de multe greutati, probleme, nimic nu tine o vesnicie, toate trec. Tu continuă să crezi și să speri!

O gandire negativa ne va determina sa vedem si sa fim coplesiti de insuccese si rateuri, iar reusitele sa le ascundem sub pres. Asadar, gândește pozitiv și privește partea frumoasa din viata ta!

Nu lasa răutățile sau zgomotul celorlalți sa sugrume vocea ta interioară, îngrijește-ți mai mult sufletul decât trupul pentru că doar sufletul este veșnic, ci nu trupul!

Aminteste-ți ca te-ai născut ca să trăiești frumos, liniștit, fără lacrimi și durere, fără oameni care nu te respecta și nu cunoaște sentimentul de iubire.

Dacă vreodată te întrebi de ce D-zeu te face să treci prin lucruri grele, este pentru că El știe că vei reuși! Fruntea sus, curaj mult, zâmbetul pe buze și nu uita niciodată cine ești, să nu lași oamenii să te transforme.

Trăiește frumos, caută să însemni ceva bun și ia-o de la început, ori de câte ori va trebui!