1  liliac
Aceste creaturi sunt incredibil de inteligente și, la fel ca cei care le-au ales, posedă caracteristici unice. Ești capabil să percepi lumea din jurul tău într-un mod cu adevărat excepțional, văzând detalii care scapă complet altor oameni.

2 Păianjen
Această alegere este tipică celor care se laudă cu o înțelepciune excepțională. Sunteți printre oamenii care au un respect profund pentru lumea materială și regulile ei și știu să se comporte în fiecare situație. Ești conectat cu cei din jur ca și cum ai fi într-o rețea densă și știi să mergi pe ea cu o agilitate incredibilă.

3 Bufniță
Acest animal este ales de cei care au o experiență deosebită în unul sau mai multe sectoare. Ești în centrul vieții multor oameni dragi ție și pur și simplu nu poți să nu-ți arăți abilitățile și să dai sfaturi celor care au nevoie. Știi atât când să lupți pentru o cauză anume, cât și când este mai potrivit să „zburezi”.

4 Șarpe
Alegere tipică pentru cei care au picioarele bine plantate pe pământ și care nu simt nevoia să trăiască o viață alcătuită din vise și fantezii. Ai obiective foarte concrete, pe care ești sigur că le poți realiza și nu îți lași prea multe spații pentru situații care nu duc la un rezultat pe care l-ai calculat anterior.

5 Cat
Aceste animale sunt creaturi extraordinare, iar oamenii care le aleg sunt excepționali atât în ​​relațiile sociale, cât și în cele personale. Ai un instinct deosebit care te aduce foarte aproape de cei dragi si care iti permite sa ai grija de tine, gasind mereu calea spre a-ti atinge fericirea. Știi când să te apropii de cineva și când să stai departe de ei, percepând intențiile altora ca având un al șaselea simț.

6 Iepure
Această alegere este tipică celor care sunt extrem de apropiați de familie. O casă, zona ta de confort și bunăstarea celor mai apropiați cei dragi sunt ceea ce aspiri cel mai mult. Tot ceea ce faci de obicei se învârte în jurul acestor zone. De multe ori tu însuți devii punctul focal al vieții pentru cei din jur, atragându-i la tine ca pe un magnet. Ai o înclinație extraordinară pentru creativitate și o viziune de vis asupra vieții, pe care alții nu sunt în stare să o aprecieze deloc.