Astăzi vom învăța o rețetă de casă pentru piele care este minunată. Acest sfat va elimina petele întunecate de pe față, va atenua ridurile și va ajuta, de asemenea, în lupta împotriva melasmei.

Acest sfat este un adevărat secret de frumusețe, demn de remarcat și păstrat pentru totdeauna, în caietul dvs. de sfaturi prețioase de aici, pe blog.
Rețetele de înfrumusețare de casă sunt adesea respinse de oameni, deoarece este ceva simplu și ieftin, mulți oameni cred că nu funcționează.

Dar vă spun că este invers, pentru că dacă nu ar funcționa, nu am vedea multe rețete de frumusețe de casă de la faimoși, care, deși pot cheltui mulți bani pe produse scumpe, dezvăluie întotdeauna o casă sfat de frumusețe …

Am învățat deja aici pe blog cum să elimin melasma cu ceapă roșie și astăzi vin cu încă un sfat care vă poate ajuta în combaterea acestei probleme și are diferențialul de a ajuta și la întinerirea pielii.

Rețeta pe care vă voi învăța să o eliminați petele faciale, are ca ingredient de bază uleiul Johnson (ulei pentru bebeluși) și câteva alte produse secrete care vor îmbunătăți și mai mult rețeta.

Știu că sunteți deja curioși, așa că veniți cu mine și învățați cum să îndepărtați petele de pe față cu ulei Johnson …

Johnson Oil on Face
Rețeta noastră de albire a feței, cu ulei de jhoson, este minunată, deoarece va elimina petele coșului, melamele și va elimina și ridurile …

V-ați gândit vreodată că un singur produs este acoperirea tuturor acestor lucruri? Da, această rețetă produce astăzi mai mult decât multe creme scumpe de pe piață.

Iar ingredientele sunt ieftine și ușor de găsit, pe care ar trebui să le aveți chiar acolo în casa voastră. Căci nu există nimic ciudat în această rețetă care să ușureze fața.

Vedeți tot ce conține rețeta pentru a ușura pielea și a întineri:

Johnson Oil – înmoaie și hrănește profund pielea, făcându-ți fața mai moale la atingere.

Albus de ou – face o adevărată ridicare a feței de casă pe piele, o ajută să o facă mai fermă, strălucitoare și cu un aspect mai tonifiat.

Bicarbonat de sodiu – curăță în profunzime pielea, ajută la albirea petelor și melasmelor. Îndepărtează toate celulele moarte, lăsând fața mai tânără și mai odihnită.

Acum, că aveți funcția fiecărui ingredient pentru a vă îmbunătăți frumusețea pielii, să mergem la rețetă pas cu pas pentru a o face corect …

Ingrediente de ulei care îndepărtează petele de pe față: 1 lingură (cafea) de ulei Johnson; 1 lingura de albus de ou; 1 linguriță bicarbonat de sodiu

SFAT EXTRA

Cum se ușurează petele de pe față cu bicarbonat și lapte de trandafir

Cum să ușurezi petele de pe față cu bicarbonat și lapte de trandafir! Suferiți pete întunecate pe față sau melasme și nu mai știți ce să faceți pentru a elimina aceste pete?

Vă voi învăța o rețetă de casă pentru a ușura petele foarte ușor folosind lapte de trandafir și bicarbonat de sodiu, care vă va plăcea foarte mult, deoarece este simplu și eficient …

Petele întunecate ale feței deranjează multe femei, deoarece fața este cartea noastră de vizită și, desigur, o față cu pete ajunge să compromită aspectul, pe cât de frumos este fața.

Uneori, femeile recurg la tratamente costisitoare pentru a ușura pielea de pe fețe de la melasme sau pete întunecate, dar astăzi veți învăța un sfat foarte răcoros folosind lapte de trandafiri și bicarbonat de sodiu pentru a vă ușura pielea în mod natural!

Vino să afli mai multe acest super sfat de la ucenicul de coafor, cu mine și să-ți păstrezi fața frumoasă și reînnoită …

Clarificați petele întunecate de pe față cu bicarbonat de sodiu și lapte de trandafir

Laptele de trandafir singur ajută la ușurarea puțin a pielii, dar atunci când este combinat cu puterile bicarbonatului de sodiu, devine mai puternic pentru a face o lumină naturală a pielii.

V-am spus deja cum să vă ușurați petele de coș acasă și v-am învățat și un sfat frumos despre cum să vă ușurați fața cu peroxid de hidrogen și, urmând aceeași linie de sfaturi pentru a vă ușura fața în mod natural, v-am adus acest sfat.

Rețetă de casă pentru a ușura petele de pe față cu bicarbonat de sodiu și lapte de trandafiri

Ingrediente pentru rețetă pentru a ușura petele feței: 1 sticlă de lapte de trandafiri (utilizați cea de 60 ml); 1 lingura bicarbonat de sodiu

Cum să pregătiți rețeta pentru a ușura petele întunecate: Se amestecă bicarbonatul cu laptele de trandafir și se agită bine sticla. Lasă-l să se odihnească o noapte sau opt ore, dacă o faci în timpul zilei. Tonicul dvs. de albire de casă este gata.

Cum se utilizează tonic de copt de casă și lapte de trandafir pentru a ușura pielea: Noaptea, când te culci, agită bine sticla de lapte de trandafiri cu bicarbonat de sodiu. Luați o vată umezită în acest tonic de casă pe care l-ați făcut folosind lapte de trandafir și bicarbonat de sodiu și aplicați-l pe față. Lasă-l să se usuce în mod natural și du-te la culcare. Dimineața, spală-ți fața cu săpun și aplică o protecție solară bună.

Puteți utiliza acest sfat în fiecare zi, până când petele dvs. se luminează.