Exista 7 legi fundamentale pe baza carora functioneaza Universul. Daca nu ai aflat despre ele pana acum nu este o scuza. Invataturile mistice, esoterice si vechile secrete ale civilizatiilor, toate atesta existenta acestor sapte legi fundamentale, ce nu pot fi ocolite de nimeni.

Scopul fiecaruia dintre noi este acela de a stapani fiecare dintre cele sapte Legi Universale, ca mai apoi sa ajungem la nivelul la care vom putea transcede cele patru legi tranzitorii. Cunoasterea lor te va ajuta sa nu faci greseli, sa ajungi la armonie si sa traiesti fericit.

1. Legea spatiului gol

Daca ai nevoie de pantofi noi, arunca-i pe cei vechi inainte de asta. Daca ai nevoie de haine noi, fa-ti curat si organizeaza dulapul. Trebuie sa te desparti de buna voie de stereotipurile tale. Noul vine numai dupa ce ai scapat de vechi.

2. Legea circulatiei

Fii pregatit sa renunti la ceva pe care il detii pentru a obtine ceva ce iti doresti.

3. Legea imaginatiei

Mai intai trebuie sa vezi prosperitatea in imaginatia ta. Fa o descriere a zilei tale ideale si nu o arata nimanui, cu exceptia cuiva in care ai incredere. Pastreaza aceasta descriere undeva la indemana si citeste-o in timpul liber, ca sa nu uiti care este scopul spre care te indrepti.

4. Legea creativitatii

O persoana poate atinge prosperitatea prin energia gandirii, intuitiei si imaginatiei sale.

5. Legea rasplatei si a platii

Daca dai ceva inapoi, se intoarce de zece ori. Cand primesti beneficii, este foarte important sa le imparti si cu alte persoane. Daca ai un dar si nu-l utilizezi, atunci iti insulti esenta dumnezeiasca. Pentru a-ti trata abilitatile cu respect, trebuie sa te bucuri de darurile care iti sunt la dispozitie si sa le imparti cu altii.

Daca faci acest lucru, vei atrage si mai multe beneficii in viata ta.

6. Legea zeciuielii

Universul isi va lua mereu zeciuiala. Aceasta este doar o lege de recunostinta fata de sursa de sprijin – 10% din tot ceea ce ai. Niciodata nu stii cum se vor intoarce zeciuielile tale.

De multe ori se poate intampla sub forma banilor. Dar poate veni si sub forma reconcilierii cu cineva, descoperirii de noi prieteni, recuperarea dupa o perioada dificila, etc.

7. Legea iertarii

Daca nu poti ierta oameni, nu poti accepta bogatia ta. Daca sufletul tau este plin de ura, iubirea nu-si gaseste un loc in el. Trebuie sa scapi de sentimentele negative care te devoreaza si nu iti dau pacea mintii.

Trebuie sa devenim constienti de inceputul subtil al miscarilor in oricare dintre eforturile noastre, fie ca dorim sa ne imbunatatim situatia financiara sau starea de sanatate.

Cand simti ca puterea Universului te trage inapoi, nu deveni descurajat sau temator in fata acestei situatii. In timp, perseverenta ta va fi recompensata iar miscarile negative isi vor pierde din putere.