Românul care a descoperit ceaiul din miez de nucă a revoluționat medicina prin această descoperire. Se bea doar ceaiul, iar miezul de nucă după ce a fost introdus în apa fierbinte și lăsat timp de 10-15 minute se aruncă.

Ceaiul din miez de nucă tratează peste 100 de boli și se bea în fiecare dimineață pe stomacul gol. Nucile sunt atât de puternice în vindecarea multor afecțiuni.

Acest ceai a fost descoperit de către un fost medic în vârstă de 90 de ani, cu ajutorul căruia s-a menținut tânăr și sănătos o viață întreagă, fără să ia nimic altceva decât atât! La vârsta lui se menține chiar foarte bine în putere și spre surprinderea multora se simte ca un tânăr de 20 de ani.

Ceaiul din miez de nucă tratează multe afecțiuni, printre care:
– atsm,
– hipertensiune,
– curăță rinichii, căile respiratorii și plămânii,
– ajută la tratarea diabetului cu până la 15%,
– tratează bolile de inimă,

– ajută la curățarea intestinului gros,
– purifică sângele din organism,
– reface pielea și tenul,
– ajută la o imunitate cât mai puternică,
– împotriva răcelii și a tratării mucusului din organism,
– reface firele părului mult mai puternice,

– ajută la digestie,
– îți dă o stare de viață mult mai activă și bună,
– reface pancreasul, ajută la slăbire și la imunitatea organismului,
– curăță ficatul de toate toxinele,
– ajută la splină, stomac, colon,
– vindecă întreg organismul și îți reface întreaga circulație a sângelui.

Cum se prepară și cât este necesar să bem

Aveți nevoie doar de 500 ml de apă, se pune la foc până când aceasta dă într-un clocot, iar după aceea se adaugă miezul a 4-5 nuci mari decojite.

Acoperim totul și lăsăm așa timp de 10-15 minute. Aruncăm conținutul de nuci, strecurăm lichidul și este gata de servit.

De regulă se prepară dimineața, iar prima cantitate se consumă imediat după ce o strecurăm (250 ml ceai de nuci) – iar seara consumăm și cealaltă jumătate. Este suficient încât să ne putem purifica întregul organism și să-i dăm o stare de viață mult mai bună.

Se păstrează într-un recipient (spre exemplu un bidon de la suc de 500ml) se strânge capacul, iar după se ține la temperatura camerei.

Cum luăm?

Consumăm prima jumătate de 250 ml încetul cu încetul în decurs de câteva minute – nu se bea totul deodată, iar seara cealaltă jumătate.

Repetăm procesul timp de 2 săptămâni, iar după aceea facem pauză 2 săptămâni, și dacă într-adevăr avem rezultate și ne simțim bine mai continuăm fix la fel procesul, iar după din 2 în 2 luni și ori de câte ori simțim nevoia.

Ceaiul din miez de nucă este mai bun decât orice ceai din orice plantă medicinală. Mulți oameni s-au vindecat de foarte multe afecțiuni. Sperăm să vă fie de ajutor și vă mențineți un corp cât mai întreg și sănătos!