Vrei să ai bani mulți și să îți meargă bine pe toate planurile? Cunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a dezvăluit într-o emisiune recentă la TV ce trebuie să faci dacă vrei să îți meargă bine și care este secretul ca să te îmbogățești.

Aceasta a spus că unul dintre lucrurile de care trebuie să ținem cont este că niciodată nu trebuie să lăsam pe tejghea mărunțișul primit ca rest, când facem cumpărături.

Lidia Fecioru spune că aceștia trebuie strânși într-un borcan sau un alt recipient și păstrați, eventual, în bucătărie.

În cele din urmă bunăstarea își va face simțită prezența, spune cunoscutul bioenergoterapeut.

„Oamenii trebuie să știe că mărunțișul pe care îl iau ca rest de la magazin nu trebuie să-l arunce niciodată. Și e bine să nu-l cheltuie și să-l păstreze într-un borcănel acolo în bucătărie”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea ”Adevăruri ascunse”.

Cu altă ocazie, Lidia Fecioru a spus că mai bine lași un leu rest decât mărunțișul.

”Să iei măruntul de la magazin și să-l păstrezi într-un borcan. Mai bine lasă un leu întreg decât mărunțiș”.

În plus, ”niciodată din banii de rest să nu dai unui cerșetor, pentru că îți ia sporul”, a mai spus Lidia Fecioru.

Ce să ții în portofel pentru a atrage norocul

Potrivit Lidiei Fecioru în fiecare portofel trebuie să existe o bancnotă de 100 de lei. Cu ajutorul ei vei atrage și mai mulți bani.

Ca să avem mereu un portofel plin, belșug și prosperitate, ar fi bine ca atunci când primim bani, sub nici o formă nu ar trebui să-i cheltuim imediat deoarece, în felul acesta, ei aduc energia banului.

Banii trebuie să fie lăsați în portofel cel puțin o noapte, pentru a aduce spor în casă. De asemenea, seara nu se dau bani. Se spune ca dai bunastarea din casă.

„Bancnota de 100 de lei atrage bani. Seara nu se dau bani. Se spune ca dai bunastarea din casă”, a spus aceasta.