Sa-ti mentii casa curata este o adevarat provocare, dar nimic nu este mai dificil decat mentinerea curateniei din baie.

Cei mai multi dintre noi opteaza pentru solutii de curatare si detergenti din comert care au in componenta lor numeroase substante chimice deosebit de toxice pentru sanatate, mai ales pentru piele si tractul respirator

Asadar, daca doriti sa va protejati sanatatea, in acest articol, va prezentam o solutie de curatare naturala excelenta care nu are nimic chimic in componenta sa si nu aduce niciun fel de prejudiciu organismului.

De ce sa folosesti o solutie de curatare plina de toxine care dauneaza sanatatii tale si a familiei tale cand iti poti pregati propria solutie de curatare naturala si mult mai ieftina?

Partea cea mai dificila cand facem curat in baie este sa curatam spatiile cu chit dintre gresie si faianta.

Insa, nu trebuie sa va mai faceti griji in aceasta privinta. Solutia de curatare a zonelor cu chit va face minuni. Se prepara foarte usor, nu este deloc costisitoare si nu veti avea nevoie decat de 3 ingrediente.

Cu siguranta ca deja aveti in casa bicarbonat de sodiu, suc de lamaie si otet.

Iata ingredientele necesare pentru prepararea solutiei de curatare a chitului:

– 5 l de apa

– ½ bicarbonat de sodiu

– 1/3 cana de suc de lamaie

– ¼ cana de otet alb

Metoda de preparare

Incepeti prin a amesteca mai intai bicarbonatul de sodiu si apa. Adaugati apoi sucul de lamaie si, la final, puteti adauga si otetul.

Va avea loc o mica reactie chimica, asteptati sa treaca inainte de a incepe sa folositi solutia de curatare.

Metoda de folosire

Puneti solutia intr-un recipient pulverizator pentru a fi mai usor de aplicat. Pulverizati apoi amestecul pe petele murdare si lasati sa actioneze cel putin jumatate de ora.

Frecati apoi cu un burete sau cu o perie. Rezultatul va fi nemaipomenit! Baia va straluci in totalitate!