Din păcate în ultima vreme tot mai multe persoane se confruntă cu această afecțiune și anume a ficatului gras, pe care o dobândim din cauza unei vieți pline de stres, de alimentație nesănătoasă iar asta datorită faptului că mâncăm un procentaj alarmant de alimente procesate, de dulciuri pline de E-uri, de ore necorespunzătoare pentru masă iar lista poate continua cu lipsa de mișcare și multe altele,

Steatoza hepatică , adică ficatul gras, este foarte frecventă în rândul persoanelor care consumă cantităţi mari de alcool zilnic, însă această afecţiune poate fi asociată cu o alimentaţie nesănătoasă şi implicit obezitatea.

Este greu de depistat această afecţiune, pe care doar medicii specialişti o pot diagnostica, iar de aceea este bine să ştiţi clar de ce suferiţi.

Această afecţiune a ficatului gras poate provoca reacţii inflamatorii în organism şi de asemenea poate îngreuna digestia unor alimente.

Băutura aceasta, este un remediu naturist care are la bază planta de anghinare care este o modalitate foarte sigură şi foarte naturală care ne ajută să ne păstrăm ficatul sănătos.

IATĂ DE CE AVEM NEVOIE SĂ OBŢINEM APA DE ANGHINARE:

– 1 anghinare

– 750 ml. apă plată

Vom tăia anghinarea bucăţi pe care le vom pune într-o cratiţă la fiert cu apa plată, lăsăm să fiarbă cca. 8 minute, după care dăm jos de pe foc şi lăsăm la infuzat până la răcire, filtrăm şi consumăm câte o cană, dimineţa pe stomacul gol, apoi celelate două căni le vom consuma înaintea meselor principale.