Coca Cola este, fără îndoială, cea mai populară băutură din lume, prezentă din 1866 în peste 200 de țări. În ciuda zecilor de contraindicații, milioane de oameni consumă Coca Cola în fiecare zi.

Noua „naturistilor” evident nu ne place Coca Cola. În acest articol vom enumera câteva utilizări alternative ale Coca Cola, care depășesc scopul său principal, care este acela de a fi ingerat.

Această băutură conține acizi care consumă smalțul dinților, făcându-i mai vulnerabili la carii. Tocmai din acest motiv, mai degraba decat sa o bei, ai putea folosi Coca Cola pentru a curata obiectele din casa.

1- Curățați toaleta. Dacă produsele convenționale nu înving murdăria de toaletă, încercați Cola pentru a scăpa de ea definitiv. Aruncă un pahar de cola în toaletă și lasă-l să acționeze o oră: acidul fosforic al băuturii va dizolva murdăria care poate fi îndepărtată ușor cu o perie normală.

2- Curățați scurgerile înfundate sau înfundate. Dacă apa de la robinet nu reușește să dispară corespunzător, încercați să aruncați aproximativ o jumătate de litru de cocs în scurgere.

3- Îndepărtați petele de rugină. Ca și în cazul toaletei, acidul fosforic are proprietăți anti-abrazive care sunt capabile să acționeze asupra petelor de rugină de la metale. Utilizați un burete înmuiat în cola pentru a îndepărta petele de riduri.

4- Scoateți guma de mestecat din păr. O altă utilizare alternativă binecunoscută a cola este utilizarea băuturii pentru a îndepărta guma de mestecat lipită de păr. Pune niște cola pe zona în care este prezentă guma și lasă-o să acționeze câteva minute: băutura te va ajuta să îndepărtezi guma de pe păr fără a o deteriora.

5- Curățați monedele. Având în vedere proprietățile sale antioxidante, cola este un produs excelent pentru curățarea monedelor. Înmuiați-le câteva minute în cola și apoi ștergeți-le înainte de a se usca.

6- Îndepărtați grăsimea de pe haine. Dacă aveți grăsime pe haine, încercați să adăugați conținutul unei cutii de cocs în mașina de spălat, împreună cu detergentul – va ajuta la slăbirea grăsimii de pe haine și o va face să se desprindă mai ușor.

7- Faceți anvelopele mai întunecate și mai luminoase. Utilizarea alternativă a cocsului este foarte populară în Statele Unite. Aplicați cola pe anvelopele mașinii sau motocicletei dvs. după spălare. Vei fi surprins de rezultat.

8- Curățați bateria mașinii. Când bateriile mașinilor noastre sunt lăsate neutilizate pentru o perioadă lungă de timp, acizii conținuti în ele pot murdări ieșirile. Aplicați cola pe părțile murdare ale bateriei mașinii și lăsați-o să se odihnească câteva minute, apoi îndepărtați-o cu o cârpă umedă.

9- Curățați oalele și tigăile. Coca Cola este un produs perfect pentru curățarea oalelor și tigăilor. Înmuiați un burete în cola și curățați oala sau tigaia, apoi clătiți-le în mod normal. Murdăria, grăsimea și rugina se vor desprinde ușor.