Foarte des oamenii își pun în pericol sănătatea cu o calitate slabă și uneori cu alimente dăunătoare și uită de faptul că sănătatea și tinerețea lor nu se vor întoarce. Toate substanțele nocive formează treptat depozite toxice în organism. Aceste depozite de toxine perturbă ritmul normal al corpului, distrugând metabolismul și oamenii încep treptat să se simtă foarte rău.

Dar, din fericire, există modalități de curățare și regenerare a corpului. Astăzi vom descrie curățarea corpului cu orez.

Această curățare este ușoară și oferă rezultate foarte bune!

Curățarea corpului cu orez – rețetă

Luați tipul de orez la alegere (alb: cel mai bun basmati organic, maro: basmati organic maro sau bob rotund organic maro) – într-un vas adăugați în funcție de vârstă, câte lingurițe de orez este nevoie (de exemplu, 35 de ani – 35 de lingurițe).
Clătiți bine și turnați într-un borcan de sticlă mai mare.
Umpleți borcanul cu apă fiartă caldă, închideți capacul și lăsați-l la frigider peste noapte.

Luați câte o lingurăță de orez pe stomacul gol, de preferință până la șapte și jumătate dimineața.

Repetați această procedură pentru a curăța corpul în fiecare zi, în timp ce există orez în borcan.
Există o condiție: după ce ați luat orez dimineața, este de dorit să nu mâncați sau să beți cel puțin 3 ore.

Nu uitați să beți lichide – minimum 2 litri pe zi. Cel mai bine – apă și ceai verde.

Care este secretul?

Secretul acestei metode constă într-un bob de orez care are o structură cristalină. Când boabele sunt scufundate în apă, amidonul este spălat din ele și apar boabe goale.

Orezul este digerat în intestine, nu în stomac, iar boabele sale acționează ca un absorbant.

Această metodă curăță intestinele, vasele de sânge, articulațiile și alte părți ale corpului de toxine, metale grele și alte substanțe nocive.

Curățarea corpului cu orez ajută la echilibrarea metabolismului și reglarea excesului de greutate.

După tratament, vă veți simți nu numai mai sănătos, ci și reînnoit. Pielea este mai frumoasă și mai strălucitoare. Durerea din spate, gât și articulații dispare.

Efect

Efectul tratamentului nu este imediat, ci treptat.

După două săptămâni, începe curățarea reală a corpului. Și vei observa asta. Toxinele vor fi excretate în urină și scaun. Culoarea urinei se va schimba, va deveni tulbure. Și te vei simți mai bine și mai sănătos.

După un anumit timp de administrare a acestui orez, se activează auto-curățarea organismului, care continuă după tratament – și timp de câteva luni.

Atunci veți simți pe deplin și veți vedea toate rezultatele fantastice de mai sus.

Incearca-l!

Detoxifiere și scădere în greutate cu dieta cu orez crud

„Corpurile noastre înghit pas cu pas toxinele și substanțele chimice”. – formulează dr. Virginia Faur .

„Care este solutia? Este doar să fim atenți la detoxifierea regulată a corpului nostru. Există o mulțime de modalități de a face acest lucru; Am prezentat deja mai detaliat în cărțile mele. Una dintre ele, poate cea mai simplă și mai eficientă, este cura de orez, care ar trebui să dureze 10 zile. ” Adaugă nutriționistul.

Veți avea nevoie de 10 linguri de orez brun de calitate, 1 linguriță de scorțișoară și 1 litru de apă fiartă pentru a face panaceul.
Mai întâi, fierbeți apa și apoi turnați-o într-un borcan de sticlă. Adăugați 10 linguri de orez și apoi scorțișoară. Închideți sticla și așteptați să se răcească apa. Apoi puneți sticla în frigider și lăsați-o să stea până a doua zi dimineață.

Timp de 10 zile, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, mâncați 1 lingură de orez din borcan, după care mesele sunt interzise timp de două ore. După aceea, puteți mânca orice merge bine.

Se recomandă repetarea cursului la fiecare 3 luni, mai des deloc.

Secretul constă în boabele de orez, care au o structură cristalină. Când sunt înmuiate în apă, amidonul se dizolvă. Astfel, orezul este digerat în intestin și spumează toxinele ca aspirator.

Efectul său detoxifiant se datorează unei proteine ​​numite albumină, care se găsește în orez și ajută organismul să scape de excesul de toxine și lichide. În timp ce cercetătorii au studiat efectele dietei cu orez, au descoperit că vindecarea reduce riscul bolilor cardiovasculare și susține, de asemenea, pierderea în greutate .

Beneficiile curei de orez

Unul dintre cele mai importante efecte ale sale este de a curăța tractul intestinal, sângele și alte părți ale corpului de toxine, metale grele și deșeuri din procesele metabolice. Dieta cu orez restabilește metabolismul și normalizează greutatea corporală.

Expulzează toți viermii intestinali, ceea ce împiedică absorbția corectă a alimentelor, încetinește funcționarea normală a corpului, perturbă metabolismul și, în timp, duce la dezvoltarea bolilor cronice.Detoxifierea și deparazitarea corpului este cât se poate de importantă atunci când vine vorba de păstrarea tinereții și a frumuseții. Nu spun că murdăria internă este mult mai îngrozitoare decât murdăria din exterior. Dar cel căruia îi pasă doar de aspectul său rămâne din ce în ce mai nămolit în interior. – spune dr. Faur, care spune că acest „noroi interior” acumulat este cauza multor probleme de sănătate.