Se apropie sărbătorile, iar această perioadă magică din an ar trebui să fie un moment de bucurie pentru toate familiile. Din nefericire unii oameni sunt mai puțini norocoși și multe familii cu copilași nu reușesc să le cumpere cadourile dorite. Povestea unui copil a impresionat internetul. Ce i-a cerut acesta lui Moș Crăciun.

Scrisoarea unui copil care a impresionat internetul

Milioane de copii îl așteaptă în decembrie pe Moș Crăciun cu sufletul la gură, dar nu toți primesc cadourile pe care le cer. Sunt sute de mii de copii, poate chiar și milioane care nu au posibilități pentru a primi jucării drept cadouri de Crăciun. Scrisoarea unui copil a ajuns pe rețelele de socializare și a lăsat internauții în lacrimi.

Copilul i-a cerut lui Moș Crăciun să nu îl mai uite în acest an și să treacă și pe la el. Băiețelul, pe numele său Matei, i-a cerut moșului biscuiți și ciocolată. Matei nu a uitat nici de mama sa și o-a cerut moșului să îi aducă ingrediente pentru a face mâncare pentru a nu mai plânge de fiecare dată. Micuțul nu a uitat nici de bunica sa și l-a rugat pe Moșul să îi aducă portocale și câte ceva pentru cățel.

„Dragă Moș Crăciun, eu sunt Matei și am 8 ani. Te rog ca anul acesta să nu ne mai uiți și să treci și pe la noi. Eu îmi doresc biscuiți și ciocolată. Pentru mami te rog să aduci ceva să facă mâncare ca să nu mai plângă când credem că nu o vedem. Pentru bunica să aduci multe portocale și să nu îl uiți nici pe Bobiță catelul nostru si sa ii aduci un os cum am vazut eu la televizor. Multumesc, Cu drag Matei„

„Mult prea mulți săraci și puțini binefăcători”, ”sunt mii de familii care nu au ce să pună pe masă, să cotească și aia cu pensii speciale durerea copilului”, ”dorințe simple și curate„, au fost o mică parte dintre comentariile internauților.