Nu lăsa niciodată pe nimeni să ia tot ce este mai bun de la tine, nu da nimănui putere asupra slăbiciunilor tale.
Ascultă-ți inima până la șoapte și acceptă-ți defectele pentru a vedea frumusețea ascunsă în spatele cicatricilor tale.

Nu-l lăsa niciodată să te cucerească fără luptă. Ai construit ziduri în jurul tău din fragmentele inimii tale frânte, ziduri mai mari și mai înalte decât dragostea ta nouă. Nu lăsa pe nimeni să distrugă acele ziduri până nu se decide să rămână pentru totdeauna.

Nu lăsa pe nimeni în inima ta, dacă inima lui nu este pregătită să te primească.

Este firesc să nu poți adormi gândindu-te prea mult la cine îți place. Îți scrie abia după miezul nopții, când se plictisește sau este singur, iar tu răspunzi, stai trează până te îndulcește alt mesaj. Nu accepta o asemenea iubire. Tu nu meriți să fii tratată în acest mod.

Nu irosi niciodată timpul pe cineva care nu are timp pentru tine, pentru că are nevoie de tine doar atunci când vrea să-și umple golul din inima lui.

Nu cerși niciodată atenția nimănui, pentru că tu meriți apreciată la justa ta valoare. Nu plânge din cauza cuiva care nici nu observă sclipirea din ochii tăi sau faptul că zâmbești cu poftă.

Să nu te îndoiești niciodată de tine, pentru că ești suficient de bună pentru a iubi și a fi iubită. Nu rămâne pentru o minciună, pentru că ai plătit deja o dată.

Nu te grăbi niciodată, nu te baza pentru o „aproape relație”. Nu te subestima pe tine și pe abilitatea ta de a iubi, pentru că ești responsabilă de tine însuți pentru fericirea ta.

Meriți mai mult, și tu știi asta!