7 moduri naturale de a scapa de mirosul de la subrat pentru tot restul vietii:

Bicarbonatul de sodiu: Este natural si delicat, mentine pielea uscata pe tot parcursul zilei si va poate scapa de mirosul neplacut.

Apa oxigenata: Este foarte buna la uciderea mirosului de subrat. Puteti sa amestecati cu putina apa de trandafiri pentru a elimina si mai eficient mirosul.

Lamaia verde: Putin suc de lamaie verde, proaspat stors poate sa omoare pana la 99% si ajuta la improspatare. O singura lamaie poate sa va ajunga pana la o saptamana.

Nu radeti: Nu este chiar un remediu, dar de fapt rasul parului de la subrat exacerbeaza mirosul. Pielea devine iritata de la lama precum si de la creme si lotiuni, lucru ce permite cresterea bacteriilor.

Ulei de arbore de ceai: Acest ulei delicat nu numai ca miroase foarte bine, dar aplicat in zona subratului este un agent antibacterian si antifungic foarte bun.

Sapunuri naturale: Sapunul din lapte de capra este ideal, dar si sapunul de castilia functioneaza de minune. Doar curatati subratul cu sapunul natural, acest lucru va indeparta bacteria care creeza mirosul neplacut.

Otet de mere: Otetul de mere combinat cu putina zeama de lamaie urmat de clatirea cu apa calduta ucide micile bacterii imediat. Puteti pastra ingredientele amestecate intr-un flacon de pulverizare