Tocmai ce a închis ușa. Și, probabil, a plecat pentru totdeauna. De fapt, i-ai spus tu că este timpul să plece. Nu îți făcea deloc bine. În cele din urmă, ți-ai dat seama că ceea ce aveați era de multă vreme stricat. Și, acum, este atâta linișite în casă încât îți auzi inima cum dă cu pumnii în pereți.

Te întreb dacă plângi din cauza faptului că a plecat sau pentru că l-ai lăsat atâta vreme să îți rupă bucată cu bucată ce porți în piept? Acum, nu știi răspunsul, dar, în timp, îl vei afla. Și nu te chinui să îți ții lacrimile, nu încerca să te forțezi să fii puternică. Iubirea, fără să vrei, va avea și momente în care va durea. Ai avut lângă tine tocmai bărbatul de care le spuneai prietenelor tale că fugi. Și, de data asta, tu n-ai mai greșit cu ceva, așa cum ai făcut-o în celelalte relații ale tale. Nu are sens să regreți nimic, nu are sens să te condamni pentru ceva, nu are nicio noimă să cari niște greutăți pe umeri ce nu îți aparțin. Chiar dacă sună a clișeu, chiar dacă nu îți vine să crezi, chiar dacă te întristează mai tare, totul va fi bine, totul se va liniști și vei reuși să zâmbești din nou. Vei reuși să strălucești mai tare decât ai făcut-o până acum.

De nervi, ai dat cu pumnii în pereți. Însă durerea fizică nu îți alungă durerea din interior. Niciodată! Ți-e ciudă că basmul s-a terminat cu răul care câștigă. Ți-e ciudă că tot timpul ce a trecut peste voi a trecut degeaba și nu te-ai ales cu nimic. Însă, probabil, încă nu îți dai seama că toate lucrurile rele, lucrurile ce dor vor face din tine o femei puternică, suficient de puternică încât să îți aduni părțile și să construiești o femeie mai puternică, să construiești cea mai puternică versiune a ta.

Hai, liniștește-te! Șterge-ți lacrimile și ridică-ți capul din pământ!

Vin zilele bune!