Degetul mare este conectat la plămâni și inimă. Masandu-va degetul mare,
vă puteți curăța imediat plămânii și ameliora dificultățile de respirație.

Degetul inelar – Acest deget este asociat cu stomacul și sistemul digestiv. Ajută la tratarea constipației și a altor probleme digestive.

Degetul arătător – Acest deget este conectat direct la intestine și stomac. Masarea degetului arătător ameliorează diareea.

Degetul Mijlociu – Suferiți de somn slab? Masandu-va degetul mijlociu, puteți scăpa de somn prost. Oferă ameliorare de boli și probleme asociate cu pericardul.

Degetul mic – Acest deget ajută la asigurarea unui flux sanguin adecvat în corp. Este foarte util pentru tratamentul migrenelor, durerilor musculare din zona gâtului. Trebuie doar să vă masați degetul pentru a ameliora durerea de cap a migrenei.

Mâinile – aplaudând sau masandu-va împreună vă ajută să vă protejați sănătatea fizică. Palmele sunt conectate la diferiți nervi din corpul nostru și astfel ne ajută să rămânem sănătoși.

Partea posterioară a mâinilor. Este uimitor că poți vindeca afecțiunile spatelui pur și simplu frecându-ți dosul mâinilor. Pentru că spatele tău este conectat la partea din spate a mâinilor tale. Această metodă este foarte eficientă în ameliorarea durerii.

Aceste mici exerciții de masaj vă pot ajuta să rămâneți sănătos. Aceste trucuri sunt cu adevărat uimitoare și bune pentru a scăpa de durerile corpului în mod natural și rapid. Încercați-l astăzi!

Studiile au dovedit că masajul mâinilor accelerează vindecarea și diminuează durerile. Acest gen de terapie se bazează pe un principiu simplu: fiecare organ corespunde unui anumit punct din palmă.

Stimulată, fiecare zonă duce la creşterea capacităţii organismului de vindecare şi de reechilibrare.

3 ponturi pentru un masaj corect

1. În general, masajul se începe de la mâna dreaptă. Fă mişcări circulare în palmă cu degetul mare, până la 5 minute în fiecare zonă.

2. Degetele se masează cu mişcări invers acelor de ceasornic de la bază până sus. Punctul de plecare este zona umerilor, care se găseşte la baza exterioară a degetului mic.

3. După ce ai terminat cu degetele, revino cu aceleaşi mişcări spre mijlocul palmei. De data asta, mişcările trebuie să fie în sensul acelor de ceasornic.