O rețetă simplă de cartofi, cu o umplutură aromată de ciuperci și cașcaval.

Totul se gratinează la cuptor, rezultând o gustare caldă sau un fel principal deosebit de gustos.

Pentru a-i pregăti, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

4 cartofi fierți,
200 grame ciuperci,
2 cepe,
2 linguri maioneză,
100 grame cașcaval.

Mod de preparare:
1. Fierbeți cartofii întregi. Curățați-i de coajă și tăiați-i pe jumătate.

2. Cu o lingură scoateți miezul, făcând spațiu pentru umplutură.

3. Căliți ciupercile și ceapa în puțin ulei până sunt gata. Amestecați-le cu maioneza, sare și condimente după gust.

4. Puneți umplutura în cartofii pregătiți, iar deasupra presărați cu cașcaval ras.

5. Așezați cartofii într-o formă unsă cu unt sau tapetată cu hârtie de copt.

6. Coaceți totul în cuptorul preîncălzit la temperatura de 170 grade Celsius, 15 minute, până se rumenesc frumos.

Poftă bună!