Îi mai țineti minte? Erau SUPER BUNI! Mama sau bunica îi preparau ori de câte ori doream ceva dulce și aveau un gust aparte, care nu se putea compara cu nimic.

Iată cum prepari cel mai ușor și delicios desert din copilărie!
Ingrediente:
200 gr unt (untură),
200 gr zahăr,
3 ouă,

3 linguri lapte,
3 linguri smântână,
2 pliculețe praf de copt,
esență vanilie,
1 kg făină,
50 gr zahăr pudră.

Mod de preparare:

1. Cerne făina și praful de copt.

2. În alt bol mixează zahărul cu untul.

3. Adaugă treptat câte un ou peste unt, apoi smântâna, laptele și esența de vanilie. Omogenizează cu o lingură de lemn.

4. Treptat încorporează făina. Omogenizează.

5. Acoperă aluatul în folie și bagă-l în frigider pentru circa o oră.

6. Scoate aluatul din frigider, îndepărtează folia și dă-l prin mașina de tocat cu aparat special.

7. Pune biscuiții într-o tavă neunsă și bagă-i în cuptorul încins la 180 de grade Celsius, pentru 15-20 de minute sau până când se rumenesc ușor.

Servește-i cu zahăr pudră.

Spor la gătit și poftă bună!