Vă este foame, dar nu prea aveți timp să stați în bucătărie? Vă sugerez să preparați o franzelă coaptă cu cașcaval.
Este foarte aromată, pufoasă, apetisantă, consistentă, o gustare extraordinară! Iată cât de repede o puteți pregăti.
Aveți nevoie de următoarele ingrediente:
– 1 franzelă veche de o zi,
– 100 g de cașcaval,
– 100 g de unt,
– 3 căței de usturoi,
– 1 legătură de pătrunjel.
Mod de preparare:
1. Pentru început, trebuie să dați cașcavalul și usturoiul prin răzătoarea mică, apoi tocați cât mai mărunt verdeața.
2. Amestecați bine toate ingredientele și adăugați untul moale. Continuați să amestecați și este gata compoziția.
3. Tăiați franzela pe diagonală, dar nu până la capăt. Umpleți tăieturile cu compoziția obținută.
4. Înainte de a introduce franzela la cuptor, o veți înfășura într-o folie de staniol sau de copt.
5. Se lasă la cuptor timp de 20 de minute.
Poftă bună!