Berea este o băutură alcoolică care poate aduce beneficii și părului tău. Este folosită la fabricarea șampoanelor, iar berile decarbonatate sunt, de asemenea, folosite ca balsam pentru a ajuta la repararea părului deteriorat și la revigorarea volumului părului.

Spală-te pe cap cu bere pentru curățarea mătretii. Reduce căderea părului și crește părul cu o lungime de 10 cm, după 2 săptămani.

Acest tratament cu bere este util dacă părul este foarte fragil din cauza vopsirii sau îndreptării cu placa.

Iată cum se procedează!

1. Turnati berea în oala si lasati sa iasa vaporii in aer timp de aproximativ 30 de minute, reducandu-se astfel concentratia de alcool si gaz. Eliberarea dioxidului de carbon restrictioneaza cicatrizarea parului.

2. Samponati în mod normal, apoi utilizati berea pentru a înlocui balsamul. Se toarna lent în păr si se masează usor cu varfurile degetelor, pentru a patrunde profund în scalp si par. Faceți asta aproximativ 2 minute.

3. Daca părul este înflorit, inmoaie vârfurile în bere timp de 5 minute. In cazul în care va temeti de mirosul de bere din păr, mai spalați o dată cu sampon.

4. Clătiti cu apă si permeati parul cu un prosop moale. Nu utilizati uscatorul, pentru a evita deteriorarea parului.

5. Ar trebui să aplicati maxim de 3 ori pe saptamana. Nu trebuie să abuzati.

După 1 sau 2 aplicări, veti vedea efectul acestui tratament. Părul va fi mai puternic si mai gros, cu scalp foarte confortabil, fără mătreață.