Nu există femei proaste, ci doar femei care te lasă să crezi că le poți minți.

Din experiență, ele simt, prin metode știute doar de ele, când cel din față le minte, însă, de cele mai multe ori, dintr-o încredere oarbă în bărbatul lor, aleg să ignore adevărul și să creadă că totul va deveni frumos în cele din urmă. Nu există femei care pot fi mințite cu ușurință, căci au în sânge un spirit de Sherlock Holmes, aflând tot dacă își pun ambiția. Dar există femei care își iubesc prea mult bărbații și prea puțin pe ele și din acest motiv se lasă duse cu preșul. Și e păcat să transformi iubirea sinceră într-un compromis deloc benefic.

Să nu crezi că vei putea minți o astfel de femeie. Să nu crezi că dacă ai înșelat-o, nu va simți acest lucru. Probabil, te trădează comportamentul. Chiar dacă pe moment, minciuna prinde, în final, femeia o va afla. Și poate nu va spune atunci că știe, căci are încredere în cel alături de care împarte ziua și noaptea la doi. Nu există proaste care să creadă aberațiile unui bărbat, ci doar femei cărora le trebuie mai mult timp pentru ca sufletul să accepte ceea ce rațiunea știe deja – că locul lor nu este lângă cei care, fără jenă, mint. Și când vor ajunge să-și pună de acord mintea și sufletul, ei bine, atunci vei vedea cum arată un taifun care ia cu el tot ce-i stă în cale. Să te ferești de o femeie dezamăgită!

O femeie își dă seama că ceva nu este în regulă cu tine, cu voi. Poate din modul în care o privești. Sau modul în care n-o faci. Va simți distanța dintre sufletul tău și al ei – nu știu cum și, cred, nici ele nu știu cu exactitate. E ca atunci când mama ta își dă seama că nu-ți este bine, chiar dacă tu te bați cu pumnul în piept că ești ok. E ceva în ADN-ul lor.

Să nu cazi în capcana asta și să crezi că vei putea minți o femeie – cea care te iubește te și cunoaște.