Ceaiul din frunze de dafin și lămâie este o băutură delicioasă, ce a devenit populară datorită proprietăților sale naturale care te pot ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă.

Dafinul este un aliat culinar folosit în gastronomie pentru a adăuga savoare preparatelor. De asemenea, dafinul a fost folosit de civilizațiile antice ca plantă medicinală pentru diverse afecțiuni.

Ceaiul din frunze de dafin cu lămâie este o băutură care arde grăsimile, reglează glicemia și colesterolul. Această combinație a permis oamenilor care doresc să slăbească ca să găsească o alternativă naturală eficientă pentru a-și atinge scopul.

Dafinul este un puternic antiinflamator și analgezic și are o acțiune diuretică, care stimulează expulzarea lichidelor reținute în țesuturile organismului.

Ambele ingrediente (dafinul și lămâia):
– activează metabolismul,
– accelerează arderea grăsimilor și pierderea în greutate,
– combat inflamația,
– previn indigestia,

– reglează nivelul zahărului din sânge,
– reduc colesterolul rău,
– reduc stresul și anxietatea,
– întăresc sistemul imunitar,
– activează producția de colagen în organism.

Ceaiul de dafin și lămâie arde grăsimile și dezumflă burta balonată.

Dafinul este o plantă care te poate ajuta să slăbești în mod natural și care, în combinație cu lămâia, ajută la eliminarea grăsimilor, purifică organismul și întărește sistemul imunitar.

Iată cum se face ceaiul!

Ingrediente:

– 1 litru de apă,
– 5 frunze de dafin,
– suc de la 2 lămâi.

Mod de preparare:

1. Aduceți apa la fiert și, înainte să dea în clocot, adăugați frunzele de dafin și zeama de lămâie.

2. Amestecați bine ambele ingredientele, opriți focul și lăsați băutura să se odihnească aproximativ 15 minute.

3. Se strecoară și se servește într-un pahar cu o felie de lămâie.

Ceaiul din frunze de dafin și lămâie poate fi consumat la micul dejun, mai ales dacă intenția ta este să slăbești.