Bomboanele Raffaello sunt unele dintre cele mai îndrăgite dulciuri.

Crema din interior e delicioasă, iar migdala din mijloc și învelișul de nucă de cocos îi dau o savoare senzațională.

Deoarece bomboanele Raffaello sunt destul de scumpe, azi vă prezentăm rețeta făcută în casă.

Ingrediente pentru 70 de bucăți:
– 200 g lapte praf,
– 200 g unt,
– 200 g fulgi de cocos,
– 200 g zahăr pudră,
– 200 g migdale,
– 2 fiole vanilie.

Mod de preparare:
1. Prăjim migdalele într-o tigaie de ceramică sau le putem pune la cuptor pentru câteva minute.

2. Frecăm untul cu zahărul şi esenţa de vanilie, până obţinem o spumă uşoară. Adaugăm laptele praf şi 100 grame de fulgi de cocos.

3. Amestecăm bine, până obținem o compoziție cremoasă.

4. Formăm biluțe din compoziție: cu o lingură luăm din cremă și cu ajutorul unui cuțit luăm crema de pe lingură și formăm biluțele.

5. În mijlocul fiercărei biluțe punem câte o migdală.

6. Biluțele Raffaello astfel formate le tăvălim prin nuca de cocos rămasă (100 g) și apoi le ţinem la frigider până la servire. Savurați cu plăcere!