Promoțiile de Black Friday au început deja în mai multe magazine, precum Altex sau Esteto.ro, iar ziua de vineri, 12 noiembrie, când eMAG și alți mari retaileri derulează campania de reduceri, este așteptată de mulți cumpărători care deja și-au făcut o listă cu potențiale achiziții.

Am trecut în revistă pentru voi principalele companii care se implică și de data acesta în cel mai mare eveniment de cumpărături al anului.

Reduceri la electronice și eletrocasnice

Altex a început reducerile de Black Friday

Retailerul electro-IT Altex a început joi, 27 octombrie, campania de Black Friday, care durează patru săptămâni, până pe 24 noiembrie. Retailerul a pregătit reduceri de până la 60% pentru mii de produse din categorii precum IT, comunicații, gaming, electrocasnice, ȋncălzire, auto, bricolaj, iluminat, electrice, bucătărie, curățenie și igienă, jucării, produse pentru copii, sport, mobilă etc, în magazinele din toată țara și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

Printre ofertele pe care Altex le-a pregătit se numără aspirator robot Roomba care costă 1999,9 lei, cu o reducere 33%, grătarul electric de la Tefal, la prețul de 594,7 lei, având aplicată o reducere de 41%, mașina de spălat Whirlpool, de 8 kg, al cărei preț este 1187,9 lei, cu o reducere de 28%, plus voucher Rabla 150 lei. Căștile true wireless de la Oppo costă 199,9 lei, fiind reduse cu 50%, tableta Huawei are prețul de 419,9 lei, cu o reducere de 40%.Black Friday la Flanco

Flanco a început campania de Black Friday din acest an pe 22 octombrie și va dura până pe 30 noiembrie, în toate cele 158 de magazine ale sale din țară, precum și online. Retailerul a pregătit reduceri de până la 80% la peste un milion de produse.

Retail jobs

Clienții vor găsi pe rafturile fizice și virtuale ale retailerului smartwatch-uri de la 149 lei, aspiratoare robot de la 549 lei, smartphone-uri de la 249 lei, cuptoare cu microunde de la 199 lei și espressoare automate de la 999 lei.

Black Friday evoMAG

Și retailerul evoMAG a dat startul campaniei de Black Friday pe 29 octombrie, eveniment care va dura până pe 26 noiembrie. Perioada de reduceri de Black Friday este împărțită în patru episoade, fiecare incluzând și produse diferite ce vor fi disponibile la ofertă, iar cele mai mari reduceri vor fi la televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile și trotinete electrice.

Primul episod de reduceri, aferent perioadei 29 octombrie – 4 noiembrie, aduce prețuri mai mici cu până la 51% la telefoane mobile, televizoare mai ieftine cu până la 43%, prețuri reduse la laptopuri cu până la 31%, brățări de fitness mai ieftine cu până la 70% sau imprimante cu prețuri reduse la jumătate.

Black Friday Doraly

Doraly.ro, un marketplace cu produse pentru casă, grădină și articole de bricolaj din România, a suplimentat stocurile cu peste 200.000 de produse pentru campania de Black Friday. Campania din acest an se derulează în perioada 4-19 noiembrie 2021 și aduce reduceri de până la 80%.În stocul de produse intră următoarele categorii: detergenți și pachete de curățenie, electrocasnice de bucătărie, aparate și accesorii de îngrijire personală, electrocasnice de îngrijire pentru casă, lustre, candelabre și aplice, jucării pentru copii, dulciuri, echipamente de fitness și coșuri cadou.